Δε 2 Οκτωβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2006Δελτία Τύπου Σεπτέμβριος 200622-09-2006: Σύσκεψη στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως για τις φθορές στις πινακίδες σήμανσης και στους φωτεινούς σηματοδότες

22-09-2006: Σύσκεψη στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως για τις φθορές στις πινακίδες σήμανσης και στους φωτεινούς σηματοδότες

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

  

 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Υπό την προεδρία του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως Πρέσβυ ε.τ. κ. Κωστή Αιλιανού, πραγματοποιήθηκε σήμερα (22-9-2006) στις 12:00 στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως, σύσκεψη στην οποία συμμετείχε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης κ. Αθανάσιος Βεζυργιάνης, ο Διευθυντής του Δ.Κ.Σ.Ε.Ο. του Υπουργείου Περιβάλλοντος Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων κ. Χρυσόστομος Τσελιάκος και η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών κα. Τσάγκα.
 
Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Ταξίαρχος Μαυρέλης Ιωάννης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Οργάνωσης Νομοθεσίας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Ταξίαρχος Παπαγιαννόπουλος Νικόλαος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Τροχαίας Αστυνομικός Διευθυντής Ντζούφρας Χρήστος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Γενικής Αστυνόμευσης Αστυνομικός Διευθυντής Μπεσίρης Νικόλαος, καθώς και άλλοι ανώτεροι Αξιωματικοί του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.
 
Σκοπός της σύσκεψης ήταν η ανταλλαγή απόψεων σε θέματα σχετικά με την εξεύρεση λύσεων για τη μείωση του φαινομένου επικάλυψης των πινακίδων σημάνσεως των οδών, με χάρτινα αυτοκόλλητα, αλλά και αναγραφής επ’ αυτών με σπρέι διαφόρων συνθημάτων. Αποφασίστηκε επίσης, η στενότερη συνεργασία των αρμόδιων Υπηρεσιών των τριών Υπουργείων για την αντιμετώπιση του προβλήματος με αποτελεσματικότερο τρόπο.
 
 
 

Αθήνα, 22/09/2000

Τελευταίες Αναρτήσεις