Δε 27 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2006Δελτία Τύπου Σεπτέμβριος 200607-09-2006: Aνακοίνωση του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως κ. Βύρωνα Πολύδωρα μετά από συσκέψεις με τα προεδρεία των συνδικαλιστικών οργανώσεων

07-09-2006: Aνακοίνωση του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως κ. Βύρωνα Πολύδωρα μετά από συσκέψεις με τα προεδρεία των συνδικαλιστικών οργανώσεων

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 

O Υπουργός Δημοσίας Τάξεως κ. Βύρων Πολύδωρας, έπειτα από τις συνεχείς συσκέψεις – συνεργασίες που είχε με τα προεδρεία των συνδικαλιστικών οργανώσεων του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

 

«Τις συνδικαλιστικές οργανώσεις της Π.Ο.ΑΣ.Υ. και της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. και του Πυροσβεστικού Σώματος και κατ’ επέκταση όλου του προσωπικού του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως έχω χρέος να ενημερώσω για τα νεότερα:

 

1.    Η εκδοχή του περιορισμού του εκλογικού επιδόματος δεν υφίσταται.

2.    Υπεγράφη η διάταξη για την πενταετία και συμπεριλαμβάνεται στο συνταξιοδοτικό νομοσχέδιο που κατατίθεται στη Βουλή.

3.    Ως προς το «ειδικών συνθηκών» (επικινδυνότητας) καταθέσαμε στο Υπουργείο Οικονομικών συμφωνία για το 8%. Ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών μας διεμήνυσε ότι δεν μπορεί να κλείσει ή να ανοίξει ένα τέτοιο θέμα με σοβαρές δημοσιονομικές επιπτώσεις μία ή δύο ημέρες προ της Εκθέσεως. Θα εξεταστεί το θέμα με θετικό πνεύμα στις αρχές Οκτωβρίου. Εύλογη κρίνεται η θέση του Υπουργού. Εργαζόμαστε όλοι προς την κατεύθυνση της ολοκλήρωσης του επιδόματος και της εκπλήρωσης των υποσχέσεων. Και αισιοδοξούμε, για να μην πω είμαστε βέβαιοι».

 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Αθήνα, 07/09/2006

Τελευταίες Αναρτήσεις