Κυ 26 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2006Δελτία Τύπου Σεπτέμβριος 200608-09-2006: Χαιρετισμός του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως κ. Βύρωνα Πολύδωρα προς τις δυνάμεις της Γ.Α.Δ. Θεσσαλονίκης

08-09-2006: Χαιρετισμός του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως κ. Βύρωνα Πολύδωρα προς τις δυνάμεις της Γ.Α.Δ. Θεσσαλονίκης

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Αθήνα,08/09/2006


 

 

 

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξεως κ. Βύρων ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ συνοδευόμενος από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Αναστάσιο ΔΗΜΟΣΧΑΚΗ, τον Γενικό Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγο κ. ΑΝΔΡΑΒΙΖΟ Γεώργιο και τον Γ.Α.Δ. Θεσσαλονίκης Υποστράτηγο κ. ΜΠΑΜΙΑΤΖΗ Αντώνιο, επισκέφθηκε την 13.00 ώρα το Κέντρο Επιχειρήσεων της Διεύθυνσης ΄Αμεσης Δράσης της Γ.Α.Δ.Θ., όπου ενημερώθηκε για την ανάπτυξη των αστυνομικών μέτρων εν όψει της 71ης  Δ.Ε.Θ.       
                                               

Ο Κος Υπουργός απηύθυνε χαιρετισμό οπό το Ασύρματο Πολυκαναλικό Ραδιοδίκτυο, λέγοντας τα εξής: 

«Χαίρεται. Είμαι ο Βύρων Πολύδωρας. Ο Αρχηγός κι εγώ είμαστε κοντά σας. Θέλουμε να σας ευχηθούμε καλή επιτυχία στο μεγάλο γεγονός της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης. Θέλουμε να σας συγχαρούμε γιατί εκτελείτε το καθήκον σας κατά τρόπο άψογο και επισημαίνω ότι συναντώμεθα σε μία καλή μέρα σήμερα και γιατί έχουμε μια καλή διευθέτηση των συνδικαλιστικών μας θεμάτων – αιτημάτων και είμαστε σε καλό δρόμο και γιατί είναι μια καλή μέρα για την Αστυνομία γιατί είχαμε την μεγάλη επιτυχία τα ξημερώματα σήμερα με την σύλληψη των κακοποιών. Η σταθερή θέση και σκέψη μου είναι η θέση της εμπιστοσύνης προς όλους τους εργαζομένους στην Αστυνομία που υπηρετούμε την εύνομη δημοκρατία και τη δημοκρατική νομιμότητα. Θέλουμε τα καλύτερα αποτελέσματα, σας εμπιστευόμαστε και είμαστε δίπλα σας συμπαραστάτες.

 

Η Έκθεση της Θεσσαλονίκης είναι ένας θεσμός. Εμείς προφυλάσσουμε το θεσμό με την παρουσία σας. Ιδιαίτερη αναφορά κάνω και στις ενισχυτικές δυνάμεις και όλους όσους κάνουν το καθημερινό τους καθήκον προς την πόλη, εμφατικά, για την επιτυχία της Έκθεσης που είναι θεσμός Πανελλήνιας εμβέλειας και θα έλεγα φυσικά Παμβαλκανικής και Παγκόσμιας. Καλή Επιτυχία στην Έκθεση. Ευτυχία στα σπίτια σας. Ευχαριστώ».

 

 

  
 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

 

P1000791.JPG
1.jpg

Τελευταίες Αναρτήσεις