Πα 2 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2006Δελτία Τύπου Σεπτέμβριος 200604-09-2006: Συνάντηση του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως με το Προεδρείο του Σωματείου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (Σ.Α.Τ.Α.)

04-09-2006: Συνάντηση του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως με το Προεδρείο του Σωματείου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (Σ.Α.Τ.Α.)

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

 

 

Ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως κ. Βύρων Πολύδωρας προσκάλεσε και δέχτηκε σήμερα (4-9-06) στο γραφείο του το Προεδρείο του Σωματείου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (Σ.Α.Τ.Α.), με τους οποίους είχε θετική και εποικοδομητική συνεργασία.

 

Συγκεκριμένα, συναντήθηκε με τους:

 

  • κ. Μανώλη Μπαντουράκη, Πρόεδρο,
  • κ. Κωνσταντίνο Δήμο, Γενικό Γραμματέα,
  • κ. Παναγιώτη Μπιτσίκα, Ταμεία και
  • κ. Κωνσταντίνο Γραμμό, Οργανωτικό Γραμματέα.

 

Το Προεδρείο του Σ.Α.Τ.Α. έθιξε θέματα τα οποία αναφέρονται στη δυνατότητα κινήσεως των αυτοκινητιστών ταξί στις λεωφορειολωρίδες, στην ανελαστικότητα των επιβαλλομένων προστίμων για τροχαίες παραβάσεις και στην εξεύρεση λύσεως για την παράδοση ανευρεθέντων αντικειμένων από τους αυτοκινητιστές στην Ελληνική Αστυνομία.

 

Το Προεδρείο του Σ.Α.Τ.Α. δήλωσε ότι στηρίζει την πρωτοβουλία του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως κ. Βύρωνα Πολύδωρα για τις συναθροίσεις – συγκεντρώσεις στην Αθήνα, προκειμένου να είναι δυνατή η συνύπαρξη της κυκλοφορίας των οχημάτων και των μικρών διαδηλώσεων. Ειδικότερα, ο Πρόεδρος του Σ.Α.Τ.Α. αναφέρθηκε στις αρχές που καταξιώνουν την απεργία, οι οποίες προσδιορίζονται από τη σύμφωνη και συναινετική κοινή γνώμη, το μέγεθος της συγκέντρωσης και τον τρόπο προβολής των αιτημάτων.

 

Κλείνοντας τη συνάντηση, ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως κ. Βύρων Πολύδωρας, μεταξύ άλλων, επαίνεσε το Προεδρείο του Σ.Α.Τ.Α. για την επιμέλειά του σχετικά με ζητήματα όπως η φροντίδα για καθαριότητα και η ευγένεια των αυτοκινητιστών ταξί.

 

 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Αθήνα, 4/9/2006

Τελευταίες Αναρτήσεις