Πε 8 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2006Δελτία Τύπου Μάρτιος 200624-03-2006:Συνάντηση του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως με τον Βουλευτή του Συνασπισμού κ. Νίκο Κωνσταντόπουλο

24-03-2006:Συνάντηση του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως με τον Βουλευτή του Συνασπισμού κ. Νίκο Κωνσταντόπουλο

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 24/3/2006

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως κ. Βύρων Πολύδωρας συναντήθηκε σήμερα (24-3-06), στο γραφείο του, με τον Βουλευτή και πρώην Πρόεδρο του Συνασπισμού κ. Νίκο Κωνσταντόπουλο.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, πραγματοποιήθηκαν οι ακόλουθες δηλώσεις:

Υπουργός Δημοσίας Τάξεως κ. Βύρων Πολύδωρας: «Υποδέχτηκα τον Πρόεδρο, τον κ. Κωνσταντόπουλο, με τιμή όπως του αρμόζει και με εμπιστοσύνη. Εμπιστοσύνη για την ενότητά μας, την ενότητα πίστεως στη Δημοκρατία και στην ελληνική κοινωνία και στις αρετές της και ακόμη, για την επικαιρότητα, χρειαζόμουν τον οξυδερκή νου του και την ανακριτική του σκέψη, να μας εκθέσει τις απόψεις του και να ρωτήσει και τον Αρχηγό της Αστυνομίας και το Διοικητή της Ε.Υ.Π. ενδιαφέρουσες ερωτήσεις και τον ευχαριστώ γι΄ αυτό».

Βουλευτής του Συνασπισμού κ. Νίκος Κωνσταντόπουλος: «Ευχαριστώ τον κ. Υπουργό για τη συζήτηση που είχαμε σε μια συνάντηση ειλικρινή, που έχει και κοινούς στόχους: Την υπεράσπιση των δικαιωμάτων, τη διασφάλιση των δημοκρατικών εγγυήσεων για την πολιτική σταθερότητα και την αντιμετώπιση όλων των κρίσιμων ζητημάτων, που σήμερα έχουν ανακύψει και πρέπει να διερευνηθούν επί της ουσίας. Είχα τη δυνατότητα να ανταλλάξω απόψεις με τον κ. Υπουργό, καθώς επίσης και με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και τον Διοικητή της Ε.Υ.Π.. Είναι μια συνάντηση που γίνεται στα πλαίσια των πρωτοβουλιών του Συνασπισμού για την αντιμετώπιση του τελευταίου ζητήματος των υποκλοπών και της κατασκοπίας με τον κ. Υπουργό. Θα συνεχίσω να ανταλλάσσω απόψεις επ΄ αυτού του θέματος, γιατί πιστεύω ότι είναι ανάγκη να διερευνηθούν όλα τα ζητήματα από όλες τις θεσμικές λειτουργίες της ελληνικής δημοκρατίας. Ευχαριστώ».

     

Για περισσότερες πληροφορίες     τηλ.  :   210 6977505
                                              Fax  :  210 6929764
                                           e-mail  :  elasgrty@mopo.gr

Τελευταίες Αναρτήσεις