Κυ 26 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2006Δελτία Τύπου Απρίλιος 200619-04-2006: O Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας επισκέπτεται τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης

19-04-2006: O Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας επισκέπτεται τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 19/04/2006

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Αναστάσιος Δημοσχάκης, θα πραγματοποιήσει από αύριο, Μεγάλη Πέμπτη (20-04-2006), διήμερη επίσκεψη σε Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, την Μεγάλη Πέμπτη, μεταξύ άλλων:

 • Θα παραστεί στον Αγιασμό του νεοϊδρυθέντος Τμήματος Αλλοδαπών Δυτικής Θεσσαλονίκης, στο Νέο Κορδελιό.
 • Θα επιθεωρήσει διάφορες Αστυνομικές Υπηρεσίες όπου και θα ανταλλάξει ευχές με το προσωπικό ενόψει των εορτών του Πάσχα.
 • Θα προεδρεύσει συσκέψεως, που θα πραγματοποιηθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και στην οποία θα συμμετέχουν οι Διοικητές των Υπηρεσιών αυτής.
 • Θα δώσει εντολές και κατευθύνσεις επί ζητημάτων αστυνομικής αρμοδιότητας. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στα θέματα οργανωτικού σχεδιασμού που σχετίζονται κυρίως με τους τομείς:
  -της εμφανούς αστυνόμευσης,
  -της εφαρμογής εξειδικευμένων δράσεων για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της εγκληματικότητας,
  -της λειτουργίας του νέου θεσμού του «Τοπικού Αστυνόμου»,
  -της ενίσχυσης των Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης με προσωπικό και
  -της ποιοτικής αναβάθμισης του έργου που παρέχουν οι Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας προς τους Πολίτες.
 • Θα συναντηθεί με Βουλευτές του Νομού Θεσσαλονίκης, στους  οποίους θα παρουσιάσει την Πολιτική Ασφάλειας του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως και του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, για τον Νομό Θεσσαλονίκης

Τη Μεγάλη Παρασκευή ο κ. Αρχηγός, θα συναντηθεί με εκπροσώπους των Συνδικαλιστικών Ενώσεων των Αστυνομικών υπαλλήλων και των Συνοριακών Φυλάκων.

Επισημαίνεται ότι η επίσκεψη αυτή αποτελεί την υλοποίηση προγράμματος, με πρωτοβουλία του κ. Αρχηγού, σε όλες τις Γενικές Αστυνομικές Διευθύνσεις της Χώρας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες     τηλ.  :   210 6977505
                                              Fax  :  210 6929764
                                           e-mail  :  elasgrty@mopo.gr

Τελευταίες Αναρτήσεις