Σα 3 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2006Δελτία Τύπου Απρίλιος 200606-04-2006: Με εντολή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας κινήθηκε άμεσα η διαδικασία διαθεσιμότητας για τρεις Αστυνομικούς

06-04-2006: Με εντολή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας κινήθηκε άμεσα η διαδικασία διαθεσιμότητας για τρεις Αστυνομικούς

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 6/4/2006

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με εντολή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου Αναστασίου Δημοσχάκη, κινήθηκε σήμερα (6-4-2006) η Διοικητική διαδικασία προκειμένου να τεθούν σε διαθεσιμότητα τρεις άνδρες αστυνομικοί του Α.Τ. Ιαλυσού Ρόδου, οι οποίοι κατηγορούνται για σοβαρά ποινικά αδικήματα.

Σε βάρος των τριών αστυνομικών σχηματίζεται δικογραφία, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, υπό την διεύθυνση του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, για ασελγείς πράξεις που διέπραξαν μεμονωμένα σε βάρος αλλοδαπής κρατούμενης, υπηκόου Βουλγαρίας, με κατάχρηση της εξουσίας κράτησής της.

Η δικογραφία που σχηματίζεται, θα υποβληθεί τις πρωινές ώρες της 7-04-2006 στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Παράλληλα, διετάχθη η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης σε βάρος τους, καθώς και τεσσάρων (4) ακόμη αστυνομικών (συνολικά 7 άτομα). Πλέον των προαναφερομένων, ο Αξιωματικός Διοικητής της Υπηρεσίας μετακινήθηκε εκτός Υπηρεσιών της έδρας της Αστυνομικής Διευθύνσεως.   

Η παθούσα μεταφέρθηκε σε Νοσηλευτικό Ίδρυμα για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης.

 
Για περισσότερες πληροφορίες     τηλ.  :   210 6977505
                                                            Fax  :  210 6929764
                                                                e-mail  : 
elasgrty@mopo.gr

 

Τελευταίες Αναρτήσεις