Σα 3 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2006Δελτία Τύπου Απρίλιος 200606-04-2006:Σύσκεψη του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως με τους Προέδρους των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων της Ελληνικής Αστυνομίας Π.Ο.ΑΞΙ.Α. και Π.Ο.ΑΣ.Υ.

06-04-2006:Σύσκεψη του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως με τους Προέδρους των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων της Ελληνικής Αστυνομίας Π.Ο.ΑΞΙ.Α. και Π.Ο.ΑΣ.Υ.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 6/4/2006
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 
 
Ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως, κ. Βύρων Πολύδωρας, συναντήθηκε χθες       (5-4-2006) με τους Προέδρους των Δευτεροβάθμιων Συνδικαλιστικών Οργανώσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, κ. Κυριαζίδη Δημήτριο (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) και κ. Καμαρινόπουλο Γεώργιο (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.).
 
Στη σύσκεψη παρέστησαν, επίσης, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Αναστάσιος Δημοσχάκης και ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Ευστράτιος Κυριακάκης.
 
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια προηγούμενων ενημερωτικών συσκέψεων (15 και 16/3/06), σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που είχε καθορισθεί.  
 
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης επικράτησε άριστο κλίμα, καθόσον υπήρξε θέληση, για προώθηση πάγιων αιτημάτων των ως άνω Οργανώσεων και από τις δύο πλευρές, που κατά καιρούς έχουν προβληθεί από αυτές.
 
Επίσης, συμφώνησαν στην έναρξη προπαρασκευαστικών ενεργειών των αιτημάτων που είναι δυνατόν να ικανοποιηθούν άμεσα καθώς και εκείνων που δύνανται να ικανοποιηθούν μεσοπρόθεσμα.
 
 
 
Για περισσότερες πληροφορίες     τηλ.  :   210 6977505
                               Fax  :  210 6929764
                                 email  :  elasgrty@mopo.gr

Τελευταίες Αναρτήσεις