Κυ 26 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2005Δελτία Τύπου Μάρτιος 200527-03-2005:Δήλωση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας για τα αναφερόμενα σε Κυριακάτικη εφημερίδα

27-03-2005:Δήλωση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας για τα αναφερόμενα σε Κυριακάτικη εφημερίδα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
         ΑΡΧΗΓΟΣ   

                                                       
Αθήνα,  27/3/2005

ΔΗΛΩΣΗ

Τα αναφερόμενα για το πρόσωπό μου από τον καταδιωκόμενο Απόστολο Βαβύλη σε συνέντευξή του σε Κυριακάτικη εφημερίδα, είναι παντελώς ανακριβή και στερούνται οποιασδήποτε σοβαρότητας. 

Ουδεμία συνεργασία ή οποιαδήποτε άλλη σχέση είχα με τον εν λόγω «Κύριο», ούτε όταν υπηρετούσα στη Δίωξη Ναρκωτικών αλλά ούτε και μετέπειτα.

Όπως δε είναι γνωστό, από τις αρχές Φεβρουαρίου υπήρξε πλήρης ενημέρωση για όλες τις δραστηριότητες και την εμπλοκή του Βαβύλη που αφορούσαν την Ελληνική Αστυνομία.

Δεν μου προκαλεί καμία εντύπωση η μεθοδευμένη επίθεση που δέχομαι από τον καταζητούμενο Βαβύλη, γιατί, ως Διευθυντής Ασφάλειας Αττικής το 2001, αφού έγινα δέκτης σχετικών πληροφοριών, κίνησα άμεσα τις διαδικασίες για τη διερεύνηση της παρουσίας του στα Ιεροσόλυμα με το όνομα Απόστολος Φωκάς (και όχι Απόστολος Βαβύλης) και την αποκάλυψη του εφοδιασμού του με Δελτίο Ταυτότητας στο οποίο αναγράφονται ψευδή στοιχεία (Απόστολος Φωκάς), γεγονός για το οποίο έχει παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη, τόσο ο Απόστολος Βαβύλης όσο και τα υπόλοιπα άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση αυτή (τον Απρίλιο η υπόθεση αυτή εκδικάζεται). 

Ο Απόστολος Βαβύλης, εκτός των άλλων, στο εξής θα έχει να απολογηθεί στην Ελληνική Δικαιοσύνη και για τις συκοφαντίες σε βάρος μου.

Τελευταίες Αναρτήσεις