Πε 30 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2005Δελτία Τύπου Απρίλιος 200512-04-2005:Συνάντηση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης με τη Σύμβουλο του Προέδρου των Η.Π.Α. για θέματα Εσωτερικής Ασφάλειας και τον Υπουργό...

12-04-2005:Συνάντηση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης με τη Σύμβουλο του Προέδρου των Η.Π.Α. για θέματα Εσωτερικής Ασφάλειας και τον Υπουργό Εσωτερικής Ασφάλειας των Η.Π.Α

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Αθήνα, 12/4/2005

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης, κ. Γιώργος Βουλγαράκης, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στις Η.Π.Α., συναντήθηκε χθες (11/04/2005) διαδοχικά, με τη Σύμβουλο του Προέδρου των Η.Π.Α. για θέματα εσωτερικής ασφάλειας, κα Frances Townsend και τον Υπουργό Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, κ.  Michael Chertoff.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης του με την κα Frances Townsend,  ο  Υπουργός Δημόσιας Τάξης τόνισε τη στενή συνεργασία που είχαν οι δύο χώρες κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε σε ένα πλαίσιο κοινών πρωτοβουλιών με τις ΗΠΑ, με στόχο την καλύτερη αντιμετώπιση της τρομοκρατίας και του οργανωμένου εγκλήματος.   

Βασικοί άξονες της συζήτησης με τον κ. Michael Chertoff ήταν θέματα διμερούς συνεργασίας στον τομέα της ασφάλειας, καθώς και οι διεθνείς προοπτικές της χώρας μας μετά την επιτυχή και ασφαλή διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο κ. Γιώργος Βουλγαράκης εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για τις παραπάνω συναντήσεις, ενώ δέχτηκε τα συγχαρητήρια των συνομιλητών του για την ασφαλή διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων και διαπίστωσε την εκτίμησή τους για τον αναβαθμισμένο ρόλο της Ελλάδας.

 

    

Φωτογράφος: Α.Π.Ε.ΠΑΝΑΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Για περισσότερες πληροφορίες      τηλ. : 210 6977505
                                             Fax   : 210 6929764
                                           e-mail  :  elasgrty@mopo.gr

 

 

1.JPG
2.JPG
4.JPG

Τελευταίες Αναρτήσεις