Δε 27 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2004Δελτία Τύπου Ιούλιος 200409-07-2004: Σχετικά με δημοσιεύματα εφημερίδων τα οποία αναφέρονται στο αίτημα της Ένωσης Ξενοδόχων Αττικής για την απομάκρυνση του ΟΚΑΝΑ...

09-07-2004: Σχετικά με δημοσιεύματα εφημερίδων τα οποία αναφέρονται στο αίτημα της Ένωσης Ξενοδόχων Αττικής για την απομάκρυνση του ΟΚΑΝΑ από το κέντρο της Αθήνας

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ                            

Αθήνα, 9 Ιουλίου 2004

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με δημοσιεύματα εφημερίδων τα οποία αναφέρονται στο αίτημα της Ένωσης Ξενοδόχων Αττικής για την απομάκρυνση του  ΟΚΑΝΑ  από το κέντρο της Αθήνας, διευκρινίζονται τα εξής:

Το αίτημα της Ένωσης Ξενοδόχων Αττικής είχε υποβληθεί στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης δυο φορές στο παρελθόν.
Την πρώτη φορά, στις 28 Φεβρουαρίου 2003, με επιστολή προς τον υπουργό Δημόσιας Τάξης κ. Χρυσοχοίδη, και την δεύτερη φορά στις 16 Ιουλίου 2003 προς τον υπουργό κ. Φλωρίδη.
Πρόσφατα, στις 28 Ιουνίου 2004 η Ένωση Ξενοδόχων Αττικής υπέβαλε υπόμνημα στο γραφείο του κ. Υφυπουργού στο οποίο δεν αναφέρεται πουθενά αίτημα για απομάκρυνση του ΟΚΑΝΑ. Στο υπόμνημα αναφέρονται αιτήματα Γενικής Αστυνόμευσης που έχουν σχέση με τους χώρους στάθμευσης, την περιφρούρηση των αρχαιολογικών χώρων, τις περιπολίες σε τουριστικούς χώρους, σταθμούς λεωφορείων κ.ο.κ. (Στην διάθεση σας το σχετικό υπόμνημα εφ όσον ζητηθεί).
Να επισημανθεί για μία ακόμη φορά, ότι το πρόβλημα των τοξικομανών είναι μείζον και απαιτεί  την συνδρομή όλων των φορέων της Πολιτείας. Προπάντων, απαιτεί την ευαισθησία όλων μας απέναντι σε άρρωστους συνανθρώπους μας.

Τελευταίες Αναρτήσεις