Πα 2 Ιουνίου 23
ΑρχικήΒουλγαράκης ΑρχείοΒουλγαράκης 200430-08-2004: Ευχαριστήριο Μήνυμα του Υπουργού Δημόσιας Τάξης προς το Προσωπικό Ολυμπιακής Ασφάλειας

30-08-2004: Ευχαριστήριο Μήνυμα του Υπουργού Δημόσιας Τάξης προς το Προσωπικό Ολυμπιακής Ασφάλειας

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ

Αθήνα, 30-08-2004

Αγαπητοί φίλοι και πολύτιμοι συνεργάτες,

«Το στοίχημα κερδίθηκε!».

Με την ευκαιρία της λήξεως των Ολυμπιακών Αγώνων 2004, θέλω να σας εκφράσω από βάθους καρδίας τα θερμά μου συγχαρητήρια για την ασφαλή καθ` όλα τέλεση τους και τη δημιουργία του ασφαλέστερου περιβάλλοντος για αθλητές και θεατές καθ` ομολογία ολόκληρου του κόσμου.

Δεθήκαμε μεταξύ μας, με τον καθένα σας προσωπικά με μια υπόσχεση να υπερβούμε τον εαυτό μας και να τον θέσουμε εδώ και πολλούς μήνες στην υπηρεσία του υψηλού μας στόχου. Δουλέψαμε και πετύχαμε ο καθένας από το δικό του μετερίζι.

Με θυσίες προσωπικές δώσατε τον ωραίο σας αγώνα και τον κερδίσατε. Όλος ο κόσμος μιλά για τα πιο επιτυχημένα μέτρα ασφάλειας που εφαρμόσθηκαν χάρη στη δική σας φιλοτιμία και αγωνιστικότητα. Προσπαθήσατε για το άριστο βάζοντας υψηλότερα από κάθε άλλη φορά τον πήχη και τα καταφέρατε. Δώσατε για άλλη μια φορά εξετάσεις και με θεατές όλη την υφήλιο δείξατε ότι το αίσθημα ασφάλειας, με διακριτικότητα, το κάνετε βίωμα σε κάθε επισκέπτη, θεατή και αθλητή.

Με την αμέριστη συμπαράσταση του Ελληνικού λαού, που αποτελεί και το κύριο κριτή όλων μας, παρά τις Κασάνδρες που φώναζαν για το αντίθετο, τους ασφαλέστερους Ολυμπιακούς Αγώνες, σ` ένα κόσμο που τον σκιάζουν τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001 και των ανάλογων περιστατικών τυφλής βίας.

«Το στοίχημα κερδίθηκε» από ανθρώπους της δράσης, του αγωνιστικού ζήλου, όπως κερδίζεται κάθε υψηλός στόχος από υψηλόφρονες και τολμηρούς ανθρώπους. Δημιουργήσατε το δικό σας «θαύμα ασφαλείας» ενώ η πείρα που αποκτήσατε είναι βασικός συντελεστής της κάθε μελλοντικής επιτυχίας.

 Ιδιαίτερη μνεία και ευχαριστία θα πρέπει να αποδοθεί στους δεκάδες εθελοντές ασφάλειας, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, με χαμόγελο και ευγένεια.

Αυτή η μεγάλη μας επιτυχία πιστεύω ακράδαντα ότι θα λειτουργήσει ενδόμυχα στον καθένα μας ως εφαλτήριο για τη διατήρηση ενός μονίμου – ασφαλούς περιβάλλοντος που αποτελεί και διαχρονικό αίτημα του Ελληνικού λαού.

Συγχαίρω εκ νέου και χαιρετίζω τους ανθρώπους της αξίας και της επιτυχίας, αυτούς που δεν αισθάνονται μόνο εξωτερικά επιτυχημένοι, αλλά και εσωτερικά δικαιωμένοι.

Με εκτίμηση,

Γιώργος Α. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ

Τελευταίες Αναρτήσεις