Πα 29 Σεπτεμβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2023Δελτία Τύπου Σεπτέμβριος 202316-09-2023: Σύσκεψη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Γιάννη Οικονόμου, στη Θεσσαλονίκη, με Αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. για τα μέτρα...

16-09-2023: Σύσκεψη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Γιάννη Οικονόμου, στη Θεσσαλονίκη, με Αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. για τα μέτρα στη Δ.Ε.Θ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 16 Σεπτεμβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σύσκεψη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Γιάννη Οικονόμου, στη Θεσσαλονίκη, με Αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. για τα μέτρα στη Δ.Ε.Θ.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Γιάννης Οικονόμου, είχε το πρωί του Σαββάτου (16/09) σύσκεψη, στη Θεσσαλονίκη, με Ανώτατους Αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας, σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, με άξονες τόσο την τήρηση της τάξης όσο και τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας.

Στη σύσκεψη συμμετείχε ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Κώστας Κατσαφάδος, ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος, ο Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδας, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, ο Διευθυντής Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, ο Διευθυντής Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης, ο Διευθυντής Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, ο Διευθυντής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, ο Διευθυντής Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, και η Διευθύντρια Τροχαίας Θεσσαλονίκης

Στη συνέχεια ο Υπουργός είχε συναντήσεις με την Ένωση Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας, την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης και την Ένωση Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρουράς Δ.Φ Θεσσαλονίκης.

Τελευταίες Αναρτήσεις