Τρ 3 Οκτωβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2023Δελτία Τύπου Ιούλιος 202307-07-2023: Πολιτιστικές Εκδηλώσεις στο Συγκρότημα Σωφρονιστικών Καταστημάτων Κορυδαλλού

07-07-2023: Πολιτιστικές Εκδηλώσεις στο Συγκρότημα Σωφρονιστικών Καταστημάτων Κορυδαλλού

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΝΤΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ 

Αθήνα, 7 Ιουλίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πολιτιστικές Εκδηλώσεις στο Συγκρότημα Σωφρονιστικών Καταστημάτων Κορυδαλλού

Την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023, πραγματοποιήθηκαν δύο ιδιαίτερα αξιόλογες εκδηλώσεις στο Συγκρότημα Σωφρονιστικών Καταστημάτων Κορυδαλλού, στις οποίες παρευρέθησαν ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Κωνσταντίνος Κατσαφάδος και ο Γενικός Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής κ. Κωνσταντίνος Παπαθανασίου.

Πιο συγκεκριμένα, η μία εκδήλωση έλαβε χώρα στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Κορυδαλλού Ι, όπου παρουσιάστηκε η θεατρική παράσταση «Πέρσες» του Αισχύλου από την θεατρική ομάδα κρατουμένων του Σωφρονιστικού Καταστήματος, ενώ η δεύτερη στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Κορυδαλλού ΙΙ, όπου πραγματοποιήθηκε μουσικοχορευτική εκδήλωση με θέμα την εξέλιξη της γυναικείας μόδας στο πέρασμα των χρόνων, στο πλαίσιο των προγραμμάτων επανένταξης των κρατουμένων στην κοινωνία και την αγορά εργασίας.

Ο Υφυπουργός και ο Γενικός Γραμματέας χαιρέτισαν τις δύο εκδηλώσεις, έδωσαν τα συγχαρητήρια τους στις ομάδες υλοποίησης και δήλωσαν το παρόν και την υποστήριξη του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη σε ανάλογες πρωτοβουλίες, οι οποίες αποτελούν ανάσα δημιουργίας και ψυχαγωγίας στην καθημερινή συνθήκη του εγκλεισμού μέσω της τέχνης και του πολιτισμού.

Τελευταίες Αναρτήσεις