Τρ 3 Οκτωβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2023Δελτία Τύπου Ιούνιος 202313-06-2023: Τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής επισκέφθηκε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χαράλαμπος Λαλούσης

13-06-2023: Τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής επισκέφθηκε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χαράλαμπος Λαλούσης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 13 Ιουνίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής επισκέφθηκε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χαράλαμπος Λαλούσης

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χαράλαμπος Λαλούσης επισκέφθηκε σήμερα τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής και την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών. Παρουσία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Λάζαρου Μαυρόπουλου ενημερώθηκε από τον Διευθυντή, Ταξίαρχο Χρήστο Παπαφιλίππου για τις δράσεις της υπηρεσίας στον τομέα της οδικής ασφάλειας και τους καθημερινούς ελέγχους για τον εντοπισμό παραβατών. Επίσης, συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τη ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων στους βασικούς οδικούς άξονες της Αττικής.

Ο Υπουργός από την πλευρά του ευχαρίστησε τους άνδρες και τις γυναίκες που υπηρετούν στην Τροχαία για το σημαντικό τους έργο και ζήτησε εντατικοποίηση στην προσπάθεια για την αυστηρή τήρηση των κανόνων οδικής ασφάλειας, ιδιαίτερα την καλοκαιρινή περίοδο κατά την οποία παρατηρείται και αύξηση της τουριστικής κίνησης στην Αττική.

Τελευταίες Αναρτήσεις