Σα 3 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2023Δελτία Τύπου Απρίλιος 202311-04-2023: Λήξη 2ου Εκπαιδευτικού Κύκλου της Σχολής Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελεώνα Θηβών

11-04-2023: Λήξη 2ου Εκπαιδευτικού Κύκλου της Σχολής Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελεώνα Θηβών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΝΤΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ 

Αθήνα, 11 Απριλίου 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λήξη 2ου Εκπαιδευτικού Κύκλου της Σχολής Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελεώνα Θηβών

Σήμερα, Τρίτη 11/4/2023, ολοκληρώθηκε επιτυχώς ο δεύτερος κύκλος εκπαίδευσης των Σωφρονιστικών Υπαλλήλων στη Σχολή του Ελεώνα Θηβών, στο πλαίσιο της συνεχούς εκπαίδευσης και επιμόρφωσης του προσωπικού που διορίζεται στα Σωφρονιστικά Καταστήματα της χώρας. Σε αυτόν τον κύκλο συμμετείχαν 43 άτομα της Προκήρυξης 6Κ/2018, τα οποία διδάχθηκαν τόσο θεωρητικά, όσο και πρακτικά μαθήματα, που αφορούν την βελτίωση των γνώσεων τους σε ποικίλα αντικείμενα σχετιζόμενα με το σωφρονιστικό σύστημα. Οι αρμόδιες υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής παρείχαν κάθε αναγκαίο υλικοτεχνικό μέσο στους νεοεισερχόμενους σπουδαστές, προκειμένου να είναι πανέτοιμοι να αναλάβουν τα καθήκοντά τους.

Ο Γενικός Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, κ. Κωνσταντίνος Παπαθανασίου, συνεχάρη τους απόφοιτους της Ακαδημίας για την αποφοίτησή τους και δεσμεύθηκε ότι τόσο ο ίδιος όσο και όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη θα σταθούν αρωγοί στο πολύτιμο έργο που καλούνται να συνεισφέρουν, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία των Σωφρονιστικών Καταστημάτων ανά τη χώρα και να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας και ευταξίας εντός αυτών. Υπογράμμισε πώς ο δεύτερος εκπαιδευτικός κύκλος των Σωφρονιστικών Υπαλλήλων στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και σύντομα ακολουθεί και ο τρίτος.

Σημείωσε μάλιστα ότι ο συγκεκριμένος κύκλος εκπαίδευσης δεν αποτελεί μια μεμονωμένη δράση, καθώς ήδη σχεδιάζονται επιπλέον επιμορφωτικά προγράμματα σε συνεργασία με έμπειρους εκπαιδευτικούς οργανισμούς.

Τελευταίες Αναρτήσεις