Δε 5 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2022Δελτία Τύπου Δεκέμβριος 202229-12-2022: Τάκης Θεοδωρικάκος: «Σεβασμός, αγάπη και στήριξη στους αστυνομικούς μας που πολλές φορές υπερβαίνουν τον ίδιο τους τον εαυτό...

29-12-2022: Τάκης Θεοδωρικάκος: «Σεβασμός, αγάπη και στήριξη στους αστυνομικούς μας που πολλές φορές υπερβαίνουν τον ίδιο τους τον εαυτό για τη ζωή των συνανθρώπων μας»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 29 Δεκεμβρίου 2022

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τάκης Θεοδωρικάκος: «Σεβασμός, αγάπη και στήριξη στους αστυνομικούς μας που πολλές φορές υπερβαίνουν τον ίδιο τους τον εαυτό για τη ζωή των συνανθρώπων μας»

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος συναντήθηκε σήμερα με τους δύο αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι έσωσαν με ΚΑΡΠΑ βρέφος που έπαθε ανακοπή κατά τη μεταφορά του από την Κοκκινιά στο νοσοκομείο Παίδων. Ο κ. Θεοδωρικάκος μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στα social media:

«Σε αυτή τη συγκλονιστική υπόθεση δεν βρίσκω τα κατάλληλα λόγια για να περιγράψω αυτά που πραγματικά αισθάνομαι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιώργο Δημόπουλο και τον Νίκο Φλέσσα, δύο άξια στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, δύο σπουδαίους ανθρώπους. Έσωσαν ένα βρέφος 35 ημερών. Μετέφεραν το μωράκι μέσα σε 8 λεπτά από την Κοκκινιά στο Παίδων. Και του έκαναν ΚΑΡΠΑ μέσα στο περιπολικό γιατί η καρδούλα του είχε σταματήσει! Πολλά συγχαρητήρια επίσης στους άνδρες των ομάδων ΔΙΑΣ και ΖΗΤΑ για την καθοριστική συμβολή τους. Αυτό είναι το αληθινό πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας: ανθρωπιά, αλληλεγγύη, αποτελεσματικότητα. Σεβασμός, αγάπη και στήριξη στους αστυνομικούς μας που πολλές φορές υπερβαίνουν τον ίδιο τους τον εαυτό για τη ζωή των συνανθρώπων μας».

 

Τελευταίες Αναρτήσεις