Σα 10 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2022Δελτία Τύπου Δεκέμβριος 202222-12-2022: Τάκης Θεοδωρικάκος: «Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στους αστυνομικούς που τραυματίστηκαν προασπίζοντας την ασφάλεια των πολιτών»

22-12-2022: Τάκης Θεοδωρικάκος: «Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στους αστυνομικούς που τραυματίστηκαν προασπίζοντας την ασφάλεια των πολιτών»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 22 Δεκεμβρίου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τάκης Θεοδωρικάκος: «Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στους αστυνομικούς που τραυματίστηκαν προασπίζοντας την ασφάλεια των πολιτών»

  • Δίπλα στους αστυνομικούς που νοσηλεύονται στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος επισκέφθηκε, ενόψει των Χριστουγέννων, τους αστυνομικούς που νοσηλεύονται στο 401Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα.

Σε ανάρτησή του στα social media ο κ. Θεοδωρικάκος, αναφέρθηκε στη συνάντησή του με τους νοσηλευόμενους αστυνομικούς, επισημαίνοντας τα εξής: «Δίπλα στους Έλληνες αστυνομικούς που τις άγιες τούτες μέρες βρίσκονται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Δίπλα σε ανθρώπους που τραυματίστηκαν για να είμαστε όλοι εμείς ασφαλείς. Καλά Χριστούγεννα και το 2023 να τους βρει κοντά στους αγαπημένους τους».

Τον Υπουργό υποδέχθηκε ο Διευθυντής του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών, Υποστράτηγος (ΥΓ) Δημήτριος Κασίμος και η Διευθύντριατης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου, Ταξίαρχος (ΥΝ) Μαρία Μήτσιου,καθώς και μέλη της διοίκησης και προσωπικό του νοσοκομείου.

Συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Υγειονομικού, Υποστράτηγο (ΥΓ) Αθανάσιο Μπαδέκα, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας προσέφεραν στους νοσηλευόμενους αστυνομικούς συμβολικά δώρα και ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση, ενώ ενημερώθηκαν από τους θεράποντες ιατρούς για την κατάσταση της υγείας τους.

Τελευταίες Αναρτήσεις