Πε 30 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2022Δελτία Τύπου Νοέμβριος 202207-11-2022: Περιοδεία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία

07-11-2022: Περιοδεία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 7 Νοεμβρίου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Περιοδεία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία

Διήμερη περιοδεία στην Πέλλα και τη Φλώρινα πραγματοποιεί ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος αύριο θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στις επετειακές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Φλώρινας.

Σήμερα, ο Υπουργός θα συναντηθεί, στις 11:45, με τον Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ στη Μητρόπολη, ενώ θα ακολουθήσει στις 12:15 σύσκεψη στη Διεύθυνση Αστυνομίας Πέλλας.

Στη συνέχεια ο κ. Θεοδωρικάκος θα έχει συναντήσεις με τον Αντιπεριφερειάρχη Ιορδάνη Τζαμτζή στην Περιφέρεια στις 13:15, στις 13:45 με τον Δήμαρχο Εδέσσης Δημήτριο Γιάννου στο Δημαρχείο και στις 16:00 με τους βουλευτές ΝΔ Γιώργο Καρασμάνη, Διονύση Σταμενίτη και Λάκη Βασιλειάδη καθώς και με μέλη ΔΕΕΠ, στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας.

Αργά το απόγευμα, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη θα μεταβεί στη Φλώρινα, όπου στις 20:15 θα συναντηθεί με μέλη ΔΕΕΠ και τον βουλευτή Φλώρινας Ιωάννη Αντωνιάδη.

Αύριο 8/11/2022, ημέρα εορτασμού της 110ης Επετείου των Ελευθερίων της Φλώρινας, ο κ. Θεοδωρικάκος θα παραστεί, εκπροσωπώντας την Κυβέρνηση, στις 11:00 στην Επιμνημόσυνη δέηση στο χώρο του μνημείου της πλατείας Γεωργίου Μόδη όπου θα παραβρίσκονται οι σημαιοφόροι με τις σημαίες τους και θα πραγματοποιηθεί κατάθεση στεφάνων. Στις 12:00 θα παρακολουθήσει την παρέλαση στη Λεωφόρο Μακεδονομάχων με τη συμμετοχή των τμημάτων Αναπήρων, Μακεδονομάχων, Πολιτιστικών Συλλόγων, Ένωσης Κρητών, Σπουδαστών και Μαθητών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, των Σχολών Επαγγελματικής και Τεχνικής Εκπαίδευσης, των Προσκόπων και Οδηγών, καθώς και Τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη θα έχει συνάντηση με τον Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Θεόκλητο, στο Μητροπολιτικό Μέγαρο.

 

Τελευταίες Αναρτήσεις