Σα 25 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2022Δελτία Τύπου Οκτώβριος 202220-10-2022: Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος,  στο Βερολίνο για τη Σύνοδο Υπουργών Εσωτερικών της "Διαδικασίας του Βερολίνου...

20-10-2022: Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος,  στο Βερολίνο για τη Σύνοδο Υπουργών Εσωτερικών της “Διαδικασίας του Βερολίνου για τα Δυτικά Βαλκάνια”

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 20 Οκτωβρίου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος,  στο Βερολίνο για τη Σύνοδο Υπουργών Εσωτερικών της “Διαδικασίας του Βερολίνου για τα Δυτικά Βαλκάνια”

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, βρίσκεται στο Βερολίνο όπου συμμετέχει στη Σύνοδο Υπουργών Εσωτερικών της “Διαδικασίας του Βερολίνου για τα Δυτικά Βαλκάνια”.

Η ατζέντα της Συνόδου περιλαμβάνει τα θέματα της παράνομης μετανάστευσης, της καταπολέμησης της διαφθοράς και του οργανωμένου εγκλήματος και της τρομοκρατίας.

Στη Σύνοδο επίσης συμμετέχουν: Αυστρία, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Πολωνία, Κροατία, Τσεχία,  Σλοβενία, Ηνωμένο Βασίλειο, Αλβανία, Κόσοβο, Βόρεια Μακεδονία, Μοντενέγρο καθώς και η Ευρωπαία επίτροπος εσωτερικών υποθέσεων, Ilva Johanson.

Τελευταίες Αναρτήσεις