Τρ 30 Μαΐου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2022Δελτία Τύπου Οκτώβριος 202218-10-2022: Τάκης Θεοδωρικάκος για την Πανευρωπαϊκή ημέρα κατά της εμπορίας ανθρώπων: «Η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει αποτελεσματικά τον αγώνα της ενάντια...

18-10-2022: Τάκης Θεοδωρικάκος για την Πανευρωπαϊκή ημέρα κατά της εμπορίας ανθρώπων: «Η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει αποτελεσματικά τον αγώνα της ενάντια στο trafficking»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ 

Αθήνα, 18 Οκτωβρίου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τάκης Θεοδωρικάκος για την Πανευρωπαϊκή ημέρα κατά της εμπορίας ανθρώπων: «Η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει αποτελεσματικά τον αγώνα της ενάντια στο trafficking»

 

Με ανάρτησή του στα social media, με αφορμή την Πανευρωπαϊκή ημέρα κατά της εμπορίας ανθρώπων, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, αναφέρθηκε στην επιτυχή εξάρθρωση από την ΕΛ.ΑΣ. κυκλώματος εμπορίας αλλοδαπών γυναικών.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Υπουργού:

«Σήμερα, Πανευρωπαϊκή Ημέρα κατά της Εμπορίας Ανθρώπων (EU Anti-Trafficking Day), η ΕΛ.ΑΣ είχε άλλη μια σοβαρή επιτυχία, εξάρθρωσε κύκλωμα που προέβαινε στην εμπορία αλλοδαπών γυναικών με σκοπό την οικονομική και σεξουαλική, εκμετάλλευση. Συνέλαβε 9 μέλη του κυκλώματος. Απελευθέρωσε 2 θύματα στα οποία παρασχέθηκε η κατάλληλη υποστήριξη και προστασία.

Η @hellenicpolice συνεχίζει αποτελεσματικά τον αγώνα της ενάντια στο Trafficking και κάθε είδους παράνομης δραστηριότητας».

Τελευταίες Αναρτήσεις