Τρ 30 Μαΐου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2022Δελτία Τύπου Φεβρουάριος 202228-02-2022: Τ. Θεοδωρικάκος: «Σπουδαία προσωπικότητα η Μαριέτα Γιαννάκου θα λείψει από την πολιτική ζωή του τόπου μας»

28-02-2022: Τ. Θεοδωρικάκος: «Σπουδαία προσωπικότητα η Μαριέτα Γιαννάκου θα λείψει από την πολιτική ζωή του τόπου μας»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 28 Φεβρουαρίου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τ. Θεοδωρικάκος: «Σπουδαία προσωπικότητα η Μαριέτα Γιαννάκου θα λείψει από την πολιτική ζωή του τόπου μας»

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος με ανάρτησή του στα social media αποχαιρέτησε την πρώην υπουργό και βουλευτή Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας Μαριέτα Γιαννάκου.

Χαρακτηριστικά έγραψε:

«Η Μαριέττα Γιαννάκου υπήρξε μια σπουδαία προσωπικότητα που θα λείψει από την πολιτική ζωή του τόπου μας. Την διέκρινε η τόλμη, το ανοιχτό πνεύμα, το μεταρρυθμιστικό πάθος, η αγάπη για την πατρίδα χωρίς κραυγές. Μιλούσε χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος για τις ιδέες της και την προσφορά της Νέας Δημοκρατίας στην Ελλάδα. Ευγενική και ταυτόχρονα δυναμική. Τα τελευταία τρία χρόνια μοιραστήκαμε στις συζητήσεις μας, ιδέες για το δημόσιο τομέα, για τα πανεπιστήμια και για την ασφάλεια στη χώρα. Πάντα με καινοτόμο ματιά, αλλά και την αίσθηση του μέτρου. Θερμά συλλυπητήρια σε όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα. Αιωνία της η μνήμη. Θα την θυμόμαστε πάντα με αγάπη και σεβασμό!»

Τελευταίες Αναρτήσεις