Πα 2 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2022Δελτία Τύπου Φεβρουάριος 202212-02-2022: Τάκης Θεοδωρικάκος: Βασικός πυλώνας της νέας Ελλάδας είναι η ασφάλεια

12-02-2022: Τάκης Θεοδωρικάκος: Βασικός πυλώνας της νέας Ελλάδας είναι η ασφάλεια

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 12 Φεβρουαρίου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τάκης Θεοδωρικάκος: Βασικός πυλώνας της νέας Ελλάδας είναι η ασφάλεια

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, πραγματοποιεί σήμερα και αύριο επίσκεψη στις Σέρρες.

Κατά την προσέλευση του σε εκδήλωση της ΔΕΕΠ Σερρών προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η Νέα Δημοκρατία είναι η μεγάλη λαϊκή παράταξη που ενώνει όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες. Η παράταξη που με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εγγυάται την σταθερότητα, την ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή, σε μια πολύ δύσκολη εποχή και σε μια ταραγμένη περιοχή.

Παρά τις κρίσεις και τις δοκιμασίες που αντιμετωπίζουμε και οι οποίες έρχονται από το εξωτερικό, δημιουργούμε την νέα Ελλάδα. Βασικός πυλώνας της νέας Ελλάδας είναι η ασφάλεια. Γι’ αυτό εργαζόμαστε σκληρά με σχέδιο και αποτελεσματικότητα για την πάταξη της εγκληματικότητας, όπου και αν αυτή εκδηλώνεται για να είναι και να αισθάνονται ασφαλείς όλοι οι πολίτες.

Και αυτό το είδαν όλοι οι Έλληνες τις τελευταίες μέρες με την αποτελεσματική δράση της Ελληνικής Αστυνομίας σε πολλά μέτωπα για την εφαρμογή του νόμου ιδιαίτερα στην περίπτωση της δολοφονίας του 19 χρόνου Άλκη, αλλά και σε μια σειρά άλλες περιπτώσεις.»

Τελευταίες Αναρτήσεις