Δε 2 Οκτωβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2022Δελτία Τύπου Ιανουάριος 202210-01-2022: Συνάντηση της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο

10-01-2022: Συνάντηση της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 10 Ιανουαρίου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου δέχτηκε τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο, ο οποίος την ενημέρωσε για θέματα αρμοδιότητας του χαρτοφυλακίου του.

Ειδικότερα, ο Υπουργός αναφέρθηκε στη συνεργασία του Υπουργείου και της Αστυνομίας με την πρυτανεία του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για το αυτονόητο τέλος μίας κατάληψης πανεπιστημιακού χώρου 34 χρόνων και την ανάγκη το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων να καταδικάσουν τις απειλές σε βάρος του πρύτανη.

Στη συνέχεια, ο κ. Θεοδωρικάκος παρουσίασε το σχέδιο του Υπουργείου για μια σύγχρονη, ανθρώπινη και αποτελεσματική Αστυνομία επ’ ωφελεία της κοινωνίας. Υπογράμμισε, ότι ενισχύεται η παρουσία της Αστυνομίας στις γειτονιές για να αισθάνονται ασφάλεια οι πολίτες. Αναφέρθηκε επίσης, σε σύγχρονα φαινόμενα βίας όπως η ενδοοικογενειακή και το ηλεκτρονικό έγκλημα και το σχέδιο αντιμετώπισή τους που εφαρμόζει η Ελληνική Αστυνομία.

Τελευταίες Αναρτήσεις