Σα 3 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2022Δελτία Τύπου Ιανουάριος 202201-01-2022: Στην Άμεση Δράση υποδέχτηκε το 2022 ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος

01-01-2022: Στην Άμεση Δράση υποδέχτηκε το 2022 ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 1 Ιανουαρίου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην Άμεση Δράση υποδέχτηκε το 2022 ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος

Στο κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης υποδέχτηκε το 2022 ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος. Μαζί με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη, ο Υπουργός αντάλλαξε ευχές με τους εργαζόμενους αστυνομικούς, μοίρασε δώρα και συμμετείχε στην κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας.

Ο κ. Θεοδωρικάκος έστειλε τις ευχές του μέσω ασυρμάτου και στους υπόλοιπους αστυνομικούς που βρίσκονταν εν υπηρεσία τα πρώτα λεπτά του 2022. Στο μήνυμα του ανέφερε:

«Καλημέρα από το Κέντρο Επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία για όλους εσάς, τις γυναίκες και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας που όλο το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο, δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας, παρά τις αντιξοότητες, για το ύψιστο αγαθό της Δημοκρατίας μας, την ασφάλεια των πολιτών.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σ’ όλους εσάς, που εργάζεστε και αυτή την ώρα μακριά από τις οικογένειες σας.

Είναι χαρά μου, αλλά κυρίως τιμή για μένα, να επικοινωνώ μαζί σας στην χαραυγή ενός ελπιδοφόρου, πιστεύω, καινούργιου χρόνου . Δεσμεύομαι ότι μαζί θα δώσουμε τη μάχη ώστε το 2022 να ενδυναμώσουμε περαιτέρω την ΕΛ.ΑΣ. Θέλω να γνωρίζετε ότι στην καθημερινή αυτή μάχη θα είμαι δίπλα σας! Ταυτόχρονα, πιστεύω ότι το νέο έτος εμπεριέχει και ένα σαφές αλλά και διαχρονικό μήνυμα: Είμαστε πολύ λίγοι οι Έλληνες για να είμαστε διχασμένοι. Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Ενωμένοι λοιπόν, ατενίζουμε το 2022 με αισιοδοξία. Προχωράμε μπροστά με αλληλεγγύη, με ασφάλεια για όλους και βέβαια με τήρηση των νόμων για να αφήσουμε πίσω μας και την μεγάλη δοκιμασία της πανδημίας.

Καλή δύναμη, Καλή χρονιά !».

Τελευταίες Αναρτήσεις