Τε 27 Σεπτεμβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2021Δελτία Τύπου Δεκέμβριος 202131-12-2021: Ευχές και δώρα σε τροχονόμους- Συγχαρητήρια Θεοδωρικάκου για την επιχείρηση της Αστυνομίας στο ΑΠΘ

31-12-2021: Ευχές και δώρα σε τροχονόμους- Συγχαρητήρια Θεοδωρικάκου για την επιχείρηση της Αστυνομίας στο ΑΠΘ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 31 Δεκεμβρίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ευχές και δώρα σε τροχονόμους- Συγχαρητήρια Θεοδωρικάκου για την επιχείρηση της Αστυνομίας στο ΑΠΘ

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Παναγιώτης Θεοδωρικάκος, ο Υφυπουργός Ελευθέριος Οικονόμου, ο Γενικός Γραμματέας Κωνσταντίνος Τσουβάλας και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης επισκέφτηκαν σήμερα το πρωί τροχονόμους στο κέντρο της Αθήνας, στα νότια, στα δυτικά και στα βόρεια προάστια. Στα συγκεκριμένα σημεία όπως ορίζει η παράδοση μοιράστηκαν δώρα και έγινε ανταλλαγή ευχών για τη νέα χρονιά.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Και σήμερα την τελευταία ημέρα του χρόνου σύμφωνα με το έθιμο, η πολιτική και η φυσική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται κοντά στους αστυνομικούς μας και ιδιαίτερα κοντά στους Τροχονόμους μας. Χαρίσαμε ένα μικρό συμβολικό δώρο και τους ευχηθήκαμε Καλή Χρονιά. Η Ελληνική Αστυνομία κάνει τη δουλειά της με συνείδηση, με επαγγελματικό και πολιτισμένο τρόπο και συμβάλλει καθοριστικά στην ασφάλεια όλων. Εύχομαι το 2022 να είναι μία χρονιά με υγεία και ασφάλεια, η χρονιά που θα μπει τέλος στη δοκιμασία της πανδημίας του κορωνοϊού».

Ο κ. Θεοδωρικάκος γνωστοποίησε ότι επικοινώνησε με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα, στον οποίο διαβίβασε τα συγχαρητήριά του για την αποτελεσματικότητα της επιχείρησης εκκένωσης κτιρίου που βρισκόταν υπό κατάληψης στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Τελευταίες Αναρτήσεις