Πε 28 Σεπτεμβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2021Δελτία Τύπου Δεκέμβριος 202121-12-2021: Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος επισκέφθηκε τη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής

21-12-2021: Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος επισκέφθηκε τη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 21 Δεκεμβρίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος επισκέφθηκε τη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής

 

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος συνοδευόμενος από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη επισκέφθηκε τη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής. Εκεί ευχήθηκε στους άνδρες και στις γυναίκες που υπηρετούν στην ΥΑΤ και στην YMET καλές γιορτές και τους συνεχάρη για τον επαγγελματισμό, τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα που επέδειξαν στην άσκηση των καθηκόντων τους.

«Υπηρετείτε σε μια κρίσιμη μονάδα με καθοριστικό ρόλο σε ειδικές δράσεις προστασίας του κράτους και της Δημοκρατίας μας. Η συμβολή σας στη διατήρηση της τάξης και στην τήρηση των νόμων είναι καθοριστική. Είστε τμήμα της Ελληνικής Αστυνομίας και όλοι οφείλουν να σέβονται τον ρόλο σας» τόνισε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Στη συνέχεια, ο κ. Θεοδωρικάκος είχε εκτενή συζήτηση για θέματα που απασχολούν τις δύο επίλεκτες μονάδες της Αστυνομίας, άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και αντάλλαξε μαζί τους ευχές για τα Χριστούγεννα. Επιπλέον κάλεσε όσους είναι ανεμβολίαστοι κατά του covid-19 να προχωρήσουν στον εμβολιασμό τους.

Τελευταίες Αναρτήσεις