Δε 2 Οκτωβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2021Δελτία Τύπου Δεκέμβριος 202101-12-2021: Συνάντηση του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη με τον Πρέσβη του Κατάρ στην Ελλάδα

01-12-2021: Συνάντηση του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη με τον Πρέσβη του Κατάρ στην Ελλάδα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 1 Δεκεμβρίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη με τον Πρέσβη του Κατάρ στην Ελλάδα

Συμφωνήθηκε η συνδρομή της Ελλάδας στη διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 2022

Αποφασίστηκε η υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών στον τομέα της ασφάλειας

Ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Ελευθέριος Οικονόμου συναντήθηκε σήμερα, Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021, στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με τον Πρέσβη του Κατάρ στην Ελλάδα κ. Waleed Bin Mohammed Al – Emadi .

Κατά τη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, εξετάσθηκαν τρόποι περαιτέρω ανάπτυξης της συνεργασίας μεταξύ Ελλάδος και Κατάρ σε κρίσιμους τομείς της ασφάλειας.

Ο κ. Υφυπουργός, ανταποκρινόμενος θετικά σε αίτημα του Κατάρ, εξέφρασε την ετοιμότητα της Ελληνικής Αστυνομίας και των αρχών ασφαλείας, λόγω και της μεγάλης εμπειρίας τους σε θέματα διοργάνωσης σημαντικών αθλητικών εκδηλώσεων, να συνδράμουν στη διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου το 2022, στο Κατάρ.

Επιπλέον, μεταξύ των δύο πλευρών, συμφωνήθηκε να τεθούν στο προσεχές διάστημα οι βάσεις για την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας στον τομέα της ασφάλειας, δρομολογώντας τις σχετικές διαδικασίες για την υπογραφή του.

Τελευταίες Αναρτήσεις