Κυ 4 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2021Δελτία Τύπου Σεπτέμβριος 202129-09-2021: Π. Θεοδωρικάκος: 1.026 αστυνομικοί στο λεκανοπέδιο της Αττικής και 100 νυχτερινές στελεχωμένες περιπολίες ενισχύουν το αίσθημα ασφάλειας. Ασφάλεια...

29-09-2021: Π. Θεοδωρικάκος: 1.026 αστυνομικοί στο λεκανοπέδιο της Αττικής και 100 νυχτερινές στελεχωμένες περιπολίες ενισχύουν το αίσθημα ασφάλειας. Ασφάλεια για όλους, ασφάλεια παντού.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

                                                        Αθήνα, 29 Σεπτεμβρίου 2021

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Π. Θεοδωρικάκος: 1.026 αστυνομικοί στο λεκανοπέδιο της Αττικής και 100 νυχτερινές στελεχωμένες περιπολίες ενισχύουν το αίσθημα ασφάλειας. Ασφάλεια για όλους, ασφάλεια παντού.

Δηλώσεις του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη,  Π. Θεοδωρικάκου στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας:

«Καλημέρα σε όλους.

Από την πρώτη μέρα κοντά στα Αστυνομικά Τμήματα, στις γειτονιές, στο λεκανοπέδιο της Αττικής και στη συνέχεια σε ολόκληρη τη χώρα.

Οι πολίτες μας ζητούν ασφάλεια, να είναι και να νιώθουν ασφαλείς και για αυτό ζητούν και δικαίως, πολύ περισσότερη παρουσία της αστυνομίας στις γειτονιές.

Σήμερα είμαστε εδώ στην Καλλιθέα και ανακοινώνουμε ότι, από 1η Νοεμβρίου αυξάνουμε κατά 100 τα στελεχωμένα περιπολικά της ελληνικής αστυνομίας στο λεκανοπέδιο της Αττικής, τα οποία από τις 12:00 τη νύχτα έως 6:00 το πρωί θα περιπολούν στις γειτονιές ώστε να συμβάλλουν στο αίσθημα ασφάλειας.

Αυτό γίνεται πράξη, διότι από τη Δευτέρα ξεκινάει η πρόσθετη στελέχωση των Αστυνομικών Τμημάτων στο λεκανοπέδιο της Αττικής με 1.026 άντρες και γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ.

Είναι 306 αγόρια και κορίτσια που τελειώνουν τη Σχολή Αστυφυλάκων και ορκίζονται αυτή την Κυριακή, οι οποίοι θα διατεθούν στο σύνολό τους στα Αστυνομικά Τμήματα και ένας μικρός αριθμός στα Μ.Α.Τ.  και στην Τροχαία, καθώς και 720 Δόκιμοι που μέσα στο μήνα, προς το τέλος του μήνα, θα πάνε στα Αστυνομικά Τμήματα.

1026 περισσότεροι άντρες και γυναίκες στα Αστυνομικά Τμήματα στο λεκανοπέδιο της Αττικής.

100 στελεχωμένες περιπολίες ενισχύουν το αίσθημα ασφάλειας.

Ασφάλεια για όλους, Ασφάλεια παντού.

Ευχαριστώ πολύ.»

Τελευταίες Αναρτήσεις