Τρ 3 Οκτωβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2021Δελτία Τύπου Ιούλιος 202115-07-2021: Σύσκεψη στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την εφαρμογή των μέτρων επιστροφής των φιλάθλων στα γήπεδα

15-07-2021: Σύσκεψη στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την εφαρμογή των μέτρων επιστροφής των φιλάθλων στα γήπεδα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 15 Ιουλίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σύσκεψη στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την εφαρμογή των μέτρων επιστροφής των φιλάθλων στα γήπεδα

Συμμετείχαν ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Ελευθέριος Οικονόμου και ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021, στην αίθουσα Π. Μπακογιάννης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, για την εφαρμογή των μέτρων επιστροφής των φιλάθλων στα γήπεδα.

Τη σύσκεψη, που διοργανώθηκε με αφορμή τους ευρωπαϊκούς ποδοσφαιρικούς αγώνες των προσεχών εβδομάδων, συντόνισαν ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Ελευθέριος Οικονόμου και ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Συμμετείχαν, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαγεωργίου, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, ο Πρόεδρος και ο Υπεύθυνος Ασφαλείας της Super League, οι υπεύθυνοι ασφαλείας και εκπρόσωποι των ΠΑΕ, που αγωνίζονται στους προκριματικούς αγώνες των ευρωπαϊκών διοργανώσεων καθώς και ανώτεροι και ανώτατοι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τελευταίες Αναρτήσεις