Σα 3 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2021Δελτία Τύπου Απρίλιος 202122-04-2021: Δελτίο Τύπου σχετικά με αυριανή επίσκεψη του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη και της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής στο...

22-04-2021: Δελτίο Τύπου σχετικά με αυριανή επίσκεψη του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη και της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής στο Λασίθι Κρήτης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 22 Απρίλιου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη στο Νομό Λασιθίου θα πραγματοποιήσουν αύριο 23 Απριλίου 2021 ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για την Αντεγκληματική Πολιτική, κ. Ελευθέριος Οικονόμου και η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής κα Σοφία Νικολάου.

Στην αντιπροσωπεία θα συμμετέχει και ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Βουλευτής Νομού Λασιθίου κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης.

Σκοπός της επίσκεψής τους είναι η επιτόπια ενημέρωση στο πλαίσιο του βέλτιστου συντονισμού του υπό ανέγερση Γενικού Καταστήματος Κράτησης «Κρήτη 2» στην περιοχή Κουρούνες Νεαπόλεως Λασιθίου.

Στο περιθώριο της εν λόγω επίσκεψης θα πραγματοποιήσουν επισκέψεις σε Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας της περιοχής, στο Κατάστημα Κράτησης Νεαπόλεως και συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου κ. Ιωάννη Γουλιδάκη, καθώς επίσης και με τους Δημάρχους Σητείας κ. Γεώργιο Ζερβάκη, Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη, Αγίου Νικολάου κ. Αντώνιο Ζερβό και Οροπεδίου Λασιθίου κ. Ιωάννη Στεφανάκη, όπου θα συζητηθούν ζητήματα της περιοχής που άπτονται της Δημόσιας Τάξης και Ασφάλειας.

Τελευταίες Αναρτήσεις