Τρ 30 Μαΐου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2020Δελτία Τύπου Δεκέμβριος 202022-12-2020: Δωρεά υπολογιστών και βιβλίων από την ΤτΕ στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα

22-12-2020: Δωρεά υπολογιστών και βιβλίων από την ΤτΕ στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΝΤΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Αθήνα, 22 Δεκεμβρίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δωρεά υπολογιστών και βιβλίων από την ΤτΕ στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα

Σε μια σημαντική δωρεά στους κρατούμενους στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα προχώρησε η Τράπεζα της Ελλάδος, σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής.

Συγκεκριμένα, η ΤτΕ δώρισε 10 Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές γραφείου καθώς και βιβλία, ιστορικά, λογοτεχνικά, πολιτικά και διοίκησης.

Η δωρεά έγινε την Τρίτη, παρουσία της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφίας Νικολάου, του υποδιοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Θεόδωρου Πελαγίδη και του Συμβούλου Νομισματικής Πολιτικής ΤτΕ, Δημητρίου Σιδέρη.

Η ΤτΕ στέκεται αρωγός στην συνεχή προσπάθεια της Διεύθυνσης του Καταστήματος Κράτησης Αυλώνα, να στηρίξει τους ανήλικους και νέους κρατούμενους που θέλουν να σπουδάσουν και να έχουν μια δεύτερη ευκαιρία για ομαλή επανένταξη στην κοινωνία, μετά την αποφυλάκισή τους.

Σημειώνεται ότι στο ΕΚΚΝ Αυλώνα κρατούνται 288 κρατούμενοι εκ των οποίων οι 278 είναι μέχρι 25 ετών. Και συγκεκριμένα:

Από 18 έως 21 ετών: 266

Από 21 έως 25: 12

Οι υπόλοιποι 10 εκ των 288 είναι άνω των 25 ετών και πρόκειται για εργαζόμενους στο συνεργείο συντηρητών (υδραυλικές, οικοδομικές και άλλες τεχνικές εργασίες).

Στην εγκατάσταση εργάζονται 104 άτομα.

Τελευταίες Αναρτήσεις