Κυ 1 Οκτωβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2020Δελτία Τύπου Φεβρουάριος 202017-02-2020: Συνάντηση της Γενικής Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής με τον Δήμαρχο Ασπροπύργου και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου

17-02-2020: Συνάντηση της Γενικής Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής με τον Δήμαρχο Ασπροπύργου και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 17 Φεβρουαρίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου συναντήθηκε σήμερα, Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020, το μεσημέρι με τον Δήμαρχο Ασπροπύργου, Νικόλαο Μελετίου και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Θεμιστοκλή Τσόκα.

Η συνάντηση έγινε στη συνέχεια συζητήσεων για ζητήματα ασφάλειας κοινού ενδιαφέροντος. Τόσο για την περιοχή του Θριάσιου γενικότερα, όσο και ειδικότερα για τον Ασπρόπυργο, έχει προκύψει, μέσα από συζητήσεις και κοινές επεξεργασίες, η ανάγκη σχεδιασμού και υλοποίησης ενός προγράμματος πολιτικών ασφαλείας για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις.

Οι συναντήσεις θα επαναληφθούν, ώστε το συντομότερο δυνατόν να αρχίσει η εφαρμογή συγκεκριμένων δράσεων του κοινού σχεδίου.

Τελευταίες Αναρτήσεις