Πα 30 Σεπτεμβρίου 22
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2020Δελτία Τύπου Φεβρουάριος 202011-02-2020: Επίσκεψη του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Ελευθέριου Οικονόμου στο Άγιο Όρος

11-02-2020: Επίσκεψη του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Ελευθέριου Οικονόμου στο Άγιο Όρος

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 11 Φεβρουαρίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Ελευθέριου Οικονόμου στο Άγιο Όρος

Τριήμερη επίσκεψη στο Άγιο Όρος από 8 έως 10 Φεβρουαρίου πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Ελευθέριος Οικονόμου. Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, συνοδευόμενος από τον Πολιτικό Διοικητή του Αγίου Όρους κ. Αθανάσιο Μαρτίνο, επισκέφθηκε το Ιεροκοινοτικό Μέγαρο. Εκεί τον υποδέχτηκε ο Πρωτεπιστάτης Γέρων Συμεών, με τον οποίο συζήτησαν θέματα που άπτονται της ασφάλειας των Ιερών Μονών.

Εκτενέστατες συζητήσεις για τις συνθήκες και τις ανάγκες καλύτερων παροχών υπηρεσιών ασφάλειας του Ιερού Τόπου πραγματοποιήθηκαν και με τους Διοικητές του Αστυνομικού Τμήματος του Άγιου Όρους και του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Καρυών.

Στο πλαίσιο του τριημέρου ο Υφυπουργός επισκέφθηκε επίσης το Αντιπροσωπείο της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου στις Καρυές, την Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας, την Ιερά Μονή Σταυρονικήτα και την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπεδίου, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τους Ηγουμένους και τις Αδελφότητες των Μονών.

Τελευταίες Αναρτήσεις