Πε 28 Σεπτεμβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2019Δελτία Τύπου Νοέμβριος 201915-11-2019: Η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου, παραβρέθηκε στη μουσική εκδήλωση: «Από τη μαγική Σμύρνη…»

15-11-2019: Η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου, παραβρέθηκε στη μουσική εκδήλωση: «Από τη μαγική Σμύρνη…»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Παρασκευή, 15-11-2019, η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου, παραβρέθηκε στη μουσική εκδήλωση: «Από τη μαγική Σμύρνη…», που διοργανώθηκε στο θέατρο Παπαδημητρίου, στη Χαλκίδα από τη διεύθυνση του Καταστήματος Κράτησης Χαλκίδας, με τη συμμετοχή του προσωπικού, αλλά και κρατουμένων της φυλακής.

Αποτελεί πάγια και αδιαπραγμάτευτη θέση της Γενικής Γραμματείας και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, η στήριξη πρωτοβουλιών που αποσκοπούν στην αδιατάρακτη επανένταξη κάθε κρατουμένου στον κοινωνικό ιστό.

Η κοινωνία μας έχει ανάγκη από κρατουμένους, οι οποίοι τιμωρούνται, σωφρονίζονται και επανεντάσσονται με τρόπο ομαλό στην κοινωνία μας. Τέτοιες προσπάθειες κινούνται προς αυτήν την κατεύθυνση, αποδεικνύοντας ότι μπορούν να λάβουν χώρα ακόμα και εκτός φυλακής. Η στήριξη της Γενικής Γραμματείας σε αυτές είναι δεδομένη.

Τελευταίες Αναρτήσεις