Σα 3 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2019Δελτία Τύπου Ιούλιος 201903-07-2019: Επισκέψεις της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Κατερίνας Παπακώστα-Σιδηροπούλου στο Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Ασφαλείας Μοσχάτου-Ταύρου, στον 1ο...

03-07-2019: Επισκέψεις της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Κατερίνας Παπακώστα-Σιδηροπούλου στο Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Ασφαλείας Μοσχάτου-Ταύρου, στον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Πειραιά και στην Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 3 Ιουλίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επισκέψεις της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Κατερίνας Παπακώστα-Σιδηροπούλου στο Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Ασφαλείας Μοσχάτου-Ταύρου, στον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Πειραιά και στην Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών

Η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου επισκέφτηκε διαδοχικά σήμερα το πρωί το Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Ασφαλείας Μοσχάτου-Ταύρου, τον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Πειραιά και την Κεντρική Λαχαναγορά Ρέντη.

Κατά την διάρκεια των συναντήσεών της στο Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Ασφαλείας Μοσχάτου-Ταύρου, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και το θέμα της αστυνόμευσης στην περιοχή που εμπίπτει στην αρμοδιότητά τους.

Στη συνέχεια, η Υφυπουργός επισκέφτηκε τον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Δάφνης, όπου συνομίλησε με τα στελέχη της Πυροσβεστικής και τους συνεχάρη για τον επαγγελματισμό και την ετοιμότητά τους.

Αμέσως μετά η Υφυπουργός επισκέφτηκε την Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών στο Ρέντη, όπου περιηγήθηκε στους χώρους συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο της Λαχαναγοράς Μιχάλη Μυτηλινάκη.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης, ο κ. Μυτηλινάκης ενημέρωσε την Υφυπουργό για τις 300 επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους χώρους της Λαχαναγοράς σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας, δεδομένου ότι απασχολούνται περίπου 3.000 εργαζόμενοι και ο μέσος όρος της ημερήσιας επισκεψιμότητας υπερβαίνει τα 11.000 άτομα και τα 3.500 οχήματα, ικανοποιώντας αφενός τις ημερήσιες ανάγκες 4 εκατ. πολιτών σε όλη την επικράτεια, αφετέρου τις αυξημένες ανάγκες λόγω του Τουρισμού.

Παράλληλα, ο κ. Μυτηλινάκης διαβεβαίωσε την Υφυπουργό ότι η Κεντρική Λαχαναγορά διασφαλίζει την καλύτερη ποιότητα των προϊόντων με την καλύτερη τιμή για τον καταναλωτή, προκειμένου να διασφαλίζεται το εισόδημα της μεσαίας τάξης.

Τελευταίες Αναρτήσεις