Δε 5 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2019Δελτία Τύπου Ιούνιος 201928-06-2019: Συνάντηση της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Κατερίνας Παπακώστα-Σιδηροπούλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, τον Δήμαρχο Αλίμου και...

28-06-2019: Συνάντηση της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Κατερίνας Παπακώστα-Σιδηροπούλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, τον Δήμαρχο Αλίμου και εκπροσώπους της Κ.Ε.Δ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 28 Ιουνίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Κατερίνας Παπακώστα-Σιδηροπούλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, τον Δήμαρχο Αλίμου και εκπροσώπους της Κ.Ε.Δ.

Η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου είχε σήμερα συνάντηση εργασίας με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Ιωάννη Ταφύλλη, με τον Δήμαρχο Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη και τους συνεργάτες του, καθώς και με εκπροσώπους της Κτηματικής Εταιρίας του Δημοσίου.

Στο επίκεντρο της συνάντησης, η οποία έγινε σε φιλικό κλίμα, βρέθηκε το θέμα της επίλυσης του προβλήματος της κατάρρευσης του παραλιακού κιγκλιδώματος στην παραλία του Αλίμου.

Τελευταίες Αναρτήσεις