Σα 23 Σεπτεμβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2019Δελτία Τύπου Μάιος 201910-05-2019: Δήλωση της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Όλγας Γεροβασίλη στην ΕΡΤ και στη δημοσιογράφο Κάτια Αντωνιάδου

10-05-2019: Δήλωση της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Όλγας Γεροβασίλη στην ΕΡΤ και στη δημοσιογράφο Κάτια Αντωνιάδου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 10 Μαΐου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήλωση της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Όλγας Γεροβασίλη στην ΕΡΤ και στη δημοσιογράφο Κάτια Αντωνιάδου

Δημοσιογράφος : Κυρία Υπουργέ, σήμερα το πρωί ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έκανε ένα πέρασμα από το Κολωνάκι όπου έγιναν χθες βράδυ επεισόδια, με σπάσιμο τζαμαριών και βιτρινών και έκανε μία σχετική δήλωση ότι την επαύριο των εκλογών που θα είναι Πρωθυπουργός θα τελειώσει η βία και η ανομία, τί απαντάτε;

Υπουργός Προστασίας του Πολίτη : Ο κ. Μητσοτάκης έκανε σήμερα μία βόλτα στην Βουκουρεστίου, με δεδομένο ότι χθες είχαμε προβλήματα, τα οποία φυσικά και αντιμετωπίστηκαν από την Ελληνική Αστυνομία.

Ωστόσο, το θέμα του δεν ήταν εκεί, το θέμα είναι ότι μετά την επιλογή του κ. Μητσοτάκη στη συζήτηση στη Βουλή να παίξει την παράσταση του με “ fake news ” ειδικά για την οικογένεια του Πρωθυπουργού, αλλά και πολλά άλλα, αυτό δεν του βγήκε.

Ένας κιτρινισμός σε “ fake news ” ο οποίος αποδείχτηκε την άλλη στιγμή περί τίνος πρόκειται. Αποφάσισε λοιπόν τη γνωστή μέθοδο, όταν δεν μας βγει το θέμα το οποίο θέλουμε να υπηρετήσουμε, γυρνάμε στο γνωστό θέμα, βία, ανομία ,ανοχή κ.λπ. το οποίο είναι απολύτως ψευδές.

Οι επιχειρήσεις της Ελληνικής Αστυνομίας συνεχίζονται κανονικά, είναι αόρατες όμως για τον κ. Μητσοτάκη αλλά και για διάφορα φιλικά Μ.Μ.Ε. για να γυρίσει την ατζέντα σήμερα, με δεδομένο το χθεσινό φιάσκο.

Αυτή είναι η ουσία, κατά τα άλλα όποιος οραματίζεται ότι βία και ανομία, ή βία ή η παραβατικότητα σταματάει με ένα μαγικό κουμπί επειδή θα διατάξει ο κ. Μητσοτάκης, προφανώς είναι μία ανοησία την οποία δεν μπορεί να δεχτεί ο ελληνικός λαός.

Τελευταίες Αναρτήσεις