Σα 3 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2019Δελτία Τύπου Απρίλιος 201924-04-2019: Επίσκεψη και προσφορά δώρων από την Γενική Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Σπυριδούλα Καλαντζή στους αστυνομικούς που νοσηλεύονται στο 401...

24-04-2019: Επίσκεψη και προσφορά δώρων από την Γενική Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Σπυριδούλα Καλαντζή στους αστυνομικούς που νοσηλεύονται στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 24 Απριλίου 2019

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη και προσφορά δώρων από την Γενική Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Σπυριδούλα Καλαντζή στους αστυνομικούς που νοσηλεύονται στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών

Συνοδευόταν από την Γενική Επιθεωρητή Αστυνομίας Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων, Αντιστράτηγο Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, τον Διευθυντή Υγειονομικού, Υποστράτηγο Ηλία Μαλεβίτη και τον Προϊστάμενο του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού, Ταξίαρχο Μιχαήλ Λαδομένο.

Το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας που νοσηλεύεται στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών επισκέφθηκε σήμερα, 24 Απριλίου 2019, η Γενική Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Σπυριδούλα Καλαντζή.

Κατά την επίσκεψή της, η οποία πραγματοποιήθηκε εν όψει των εορτών του Πάσχα, συνοδευόταν από την Γενική Επιθεωρητή Αστυνομίας Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων, Αντιστράτηγο Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, τον Διευθυντή Υγειονομικού, Υποστράτηγο (ΥΓ) Ηλία Μαλεβίτη και τον Προϊστάμενο του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού, Ταξίαρχο Μιχαήλ Λαδομένο.

Τους υποδέχθηκε ο Διευθυντής του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών, Υποστράτηγος (ΥΓ) Κωνσταντίνος Καρλιαύτης και η Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου, Ταξίαρχος (ΥΓ) Στεφανία Χρυσοσπάθη καθώς και ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ενημερώθηκαν από τους θεράποντες ιατρούς για την κατάσταση της υγείας των νοσηλευόμενων αστυνομικών, τους προσέφεραν συμβολικά δώρα και τους ευχήθηκαν καλή Ανάσταση και ταχεία ανάρρωση.

Τελευταίες Αναρτήσεις