Τε 1 Φεβρουαρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2019Δελτία Τύπου Μάρτιος 2019ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ: 27-03-2019: Συνέντευξη της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Κατερίνας Παπακώστα-Σιδηροπούλου στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Αταίριαστοι»

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ: 27-03-2019: Συνέντευξη της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Κατερίνας Παπακώστα-Σιδηροπούλου στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Αταίριαστοι»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 27 Μαρτίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνέντευξη της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Κατερίνας Παπακώστα-Σιδηροπούλου στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Αταίριαστοι»

Η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου, παραχώρησε σήμερα συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Αταίριαστοι» με τους δημοσιογράφους Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα.

Μιλώντας στο περιθώριο των εργασιών του 29ου Πανελλαδικού Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη, τόνισε μεταξύ άλλων:

• Η Νέα Ελληνική Ορμή, το κόμμα το οποίο έχω ιδρύσει από τον Ιούλιο του 2018, δηλαδή πριν τη συμμετοχή μου στην κυβέρνηση, θα κατέβει στις Ευρωεκλογές να διεκδικήσει με μια σοβαρή πολιτική πρόταση ρόλο στην Ευρώπη, διότι θεωρούμε ότι δύο μεγάλοι πόλοι εξουσίας […] δεν έχουν αναδείξει στην Ευρωβουλή τα μείζονα ζητήματα. Χρειάζεται μια νέα Αρχιτεκτονική και μια νέα Στρατηγική για την Ευρώπη. Το Ν.Ε.Ο. θα κάνει το καθήκον του. Εμείς προσκαλούμε όλους όσοι πιστεύουν στην πρότασή μας να ενώσουμε δυνάμεις. Η παρέλαση υποψήφιων δεν μας αφορά . Μας αφορά η παρουσίαση του περιεχομένου μιας πολιτικής, η οποία έχει λείψει. […] Θα παρουσιάσουμε μια πολιτική πρόταση και θα αναδείξουμε ζητήματα για τα οποία κανείς δεν έχει δείξει ενδιαφέρον και κανένας δεν τα έχει αναδείξει. […] Είμαστε δίπλα στον ελληνικό λαό […] και θα προτείνουμε, με τη δική μας πολιτική πρόταση, εκείνα που θεωρούμε μείζονα για τον ελληνικό λαό.

• [Για το περιστατικό με την 90χρονη στην Θεσσαλονίκη] Ελέγχθηκε το περιστατικό. Από εκεί και πέρα αυτά τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας ως προς τη συμπεριφορά απέναντι στην ηλικιωμένη δεν ισχύουν καθόλου. […] Θα πρέπει τα πολιτικά κόμματα να αποφασίσουμε […] εάν από μια ηλικία και πάνω θέλουμε τους πολίτες να απαλλάσσονται από την ευθύνη που ο Νόμος σήμερα ορίζει. […] Η αστυνομία δεν πρέπει να ενοχοποιείται και να πυροβολείται γιατί εφάρμοσε τον Νόμο. […] Το πρόστιμο θα το πληρώσει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, διότι το κράτος επέβαλε το πρόστιμο κατά Νόμο.

Τελευταίες Αναρτήσεις