Πε 23 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2019Δελτία Τύπου Μάρτιος 201906-03-2019: Ολοκλήρωση διαδικασιών πρόσληψης 173 εργαζόμενων για την κάλυψη αναγκών καθαριότητας υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ.

06-03-2019: Ολοκλήρωση διαδικασιών πρόσληψης 173 εργαζόμενων για την κάλυψη αναγκών καθαριότητας υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 6 Μαρτίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκλήρωση διαδικασιών πρόσληψης 173 εργαζόμενων για την κάλυψη αναγκών καθαριότητας υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ.

Με απόφαση της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνας Παπακώστα-Σιδηροπούλου ολοκληρώθηκε η πρόσληψη 173 εργαζόμενων για την κάλυψη αναγκών καθαριότητας υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Για τις Διευθύνσεις Κλάδων Α.Ε.Α. έχει ήδη υπογραφεί ο μεγαλύτερος αριθμός των συμβάσεων και οι εργαζόμενοι έχουν αναλάβει υπηρεσία, ενώ εκκρεμεί η προσέλευση εργαζόμενων για την υπογραφή της σύμβασής τους.
  • Έχει ήδη υπογραφεί η απόφαση πρόσληψης για την κάλυψη αναγκών  καθαριότητας υπηρεσιών αρμοδιότητας της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, καθώς και των Αυτοτελών Κεντρικών Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας. Κατόπιν αυτού, την προσεχή εβδομάδα αναμένεται να εκκινήσει η διαδικασία υπογραφής των σχετικών συμβάσεων και ακολούθως η ανάληψη υπηρεσίας των εργαζόμενων στις υπηρεσίες στις οποίες θα υπάγονται.
  • Επιπρόσθετα, έχουν υπογραφεί οι αποφάσεις πρόσληψης για τα Τμήματα Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου και Κομοτηνής, για την Σχολή Αξιωματικών και για την Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βορείου Ελλάδος και την προσεχή εβδομάδα αναμένεται επίσης να εκκινήσει η διαδικασία υπογραφής των σχετικών συμβάσεων.

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να εκδοθεί και να υπογραφεί η σχετική απόφαση πρόσληψης προσωπικού καθαριότητας για τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας και οι σχετικές διαδικασίες θα ολοκληρωθούν εντός της επόμενης εβδομάδας.

Ταυτόχρονα, σε εξέλιξη βρίσκονται η διαδικασίες για τις υπόλοιπες περιφερειακές διευθύνσεις και υπηρεσίες, για τις οποίες θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.

Τελευταίες Αναρτήσεις