Δε 2 Οκτωβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2019Δελτία Τύπου Φεβρουάριος 201914-02-2019: Δήλωση της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Όλγας Γεροβασίλη στο Open TV

14-02-2019: Δήλωση της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Όλγας Γεροβασίλη στο Open TV

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 14 Φεβρουαρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήλωση της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Όλγας Γεροβασίλη στο Open TV

Για το κύκλωμα που καθοδηγούσε το έγκλημα μέσα και έξω από τις φυλακές, μίλησε η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, χαρακτηρίζοντας σημαντική την υπόθεση που ήρθε στο φως έπειτα από μεθοδική έρευνα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα αφορά εγκληματική οργάνωση της οποίας τα ηγετικά στελέχη είναι έγκλειστα σε καταστήματα Κράτησης.

«Πρόκειται για κύκλωμα που καθοδηγούσε το έγκλημα μέσα και έξω από τις φυλακές: Ανθρωποκτονίες, απόπειρες ανθρωποκτονίας, εκβιασμοί, απειλές», σημείωσε η Όλγα Γεροβασίλη σε δήλωσή της στον τηλεοπτικό σταθμό Open και τη δημοσιογράφο Μίνα Καραμήτρου.

«Το σημαντικό είναι ότι αυτό το κύκλωμα εντοπίστηκε», συνέχισε η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και η δικογραφία που σχηματίστηκε έδωσε απαντήσεις «σε ερωτηματικά που είχαν τεθεί μέσα στις φυλακές» σχετικά με δολοφονίες, ενώ παράλληλα η επέμβαση της Αστυνομίας πρόλαβε ενέργειες που σχεδιάζονταν για να γίνουν στο μέλλον.

Τελευταίες Αναρτήσεις