Δε 29 Μαΐου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2018Δελτία Τύπου Δεκέμβριος 201821-12-2018: Εορταστικές ευχές της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνας Παπακώστα-Σιδηροπούλου στην Ομάδα ΔΙΑΣ Αθηνών

21-12-2018: Εορταστικές ευχές της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνας Παπακώστα-Σιδηροπούλου στην Ομάδα ΔΙΑΣ Αθηνών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 21 Δεκεμβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εορταστικές ευχές της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνας Παπακώστα-Σιδηροπούλου στην Ομάδα ΔΙΑΣ Αθηνών

Η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου, επισκέφθηκε την Παρασκευή τις εγκαταστάσεις της Ομάδας ΔΙΑΣ Αθηνών, όπου και ευχήθηκε στους αστυνομικούς για την εορταστική περίοδο.

Η Υφυπουργός απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, όπου ανέφερε: «σας ευχαριστώ πολύ. Ήρθαμε όχι για να σας ταλαιπωρήσουμε, αλλά για να σας δείξουμε και να σας αποδείξουμε με τον κ. Υπαρχηγό ότι εκτιμούμε, σεβόμαστε και αγαπούμε πάρα πολύ την προσπάθεια που κάνετε. Θέλω να σας μεταφέρω τις καλύτερες εντυπώσεις, εγώ προσωπικά αισθάνομαι υπερήφανη και καμαρώνω για εσάς, το ίδιο και ο κ. Υπαρχηγός και ο κ. Αρχηγός φυσικά, αλλά και όλοι μας».

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που βλέπω και γυναίκες ένστολες στην Ομάδα Κρούσης της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο σκοπός αυτής της επίσκεψης είναι να σας δώσουμε ευχές από καρδιάς σε εσάς προσωπικά και στις οικογένειές σας, να προσέχετε και να σας καμαρώνουμε πάντοτε».

Ευχές και χαιρετισμό στα μέλη της Ομάδας ΔΙΑΣ απηύθηναν τόσο ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, όσο και ο Διοικητής της Ομάδας ΔΙΑΣ Αττικής, Αστυνομικός Διευθυντής Αθανάσιος Κάμπρας, παρουσία του Υποδιοικητή της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, Ταξίαρχου Παύλου Δασκαλάκη και του Διοικητή της Ομάδας ΔΙΑΣ Αθηνών, Αστυνόμου Β’ Πέτρου Λαγουδάκου.

Τελευταίες Αναρτήσεις