Κυ 1 Οκτωβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2018Δελτία Τύπου Δεκέμβριος 201807-12-2018: Συνάντηση της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνας Παπακώστα-Σιδηροπούλου με τη Διοίκηση και στελέχη της Υ.Φ.Α.Α.

07-12-2018: Συνάντηση της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνας Παπακώστα-Σιδηροπούλου με τη Διοίκηση και στελέχη της Υ.Φ.Α.Α.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 7 Δεκεμβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνας Παπακώστα-Σιδηροπούλου με τη Διοίκηση και στελέχη της Υ.Φ.Α.Α.

Η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου, είχε την Παρασκευή συνάντηση με τη Διοίκηση της Υπηρεσίας Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Υ.Φ.Α.Α.) της Ελληνικής Αστυνομίας και ένστολους Ολυμπιονίκες της ΕΛ.ΑΣ.

Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχε και ο Διοικητής της Υ.Φ.Α.Α. Ηρακλής Δεσκουλίδης, οι ένστολοι Ολυμπιονίκες έθεσαν ζητήματα που αφορούν στην Υ.Φ.Α.Α. και κατέθεσαν τις προτάσεις τους για την αναμόρφωση του νομικού πλαισίου που διέπει τη λειτουργία της Υπηρεσίας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης οι ένστολοι Ολυμπιονίκες Χρήστος Κωνσταντινίδης, Μόρφω Δροσίδου, Γιώργος Κουτσιούμπας, Ξενοφών Κουτσιούμπας και Τάσος Σχίζας.

Τελευταίες Αναρτήσεις