Δε 2 Οκτωβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2018Δελτία Τύπου Νοέμβριος 201830-11-2018: Δηλώσεις της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Όλγας Γεροβασίλη στην Πάτρα κατά τον εορτασμό του πολιούχου της πόλης Αγίου...

30-11-2018: Δηλώσεις της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Όλγας Γεροβασίλη στην Πάτρα κατά τον εορτασμό του πολιούχου της πόλης Αγίου Ανδρέα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 30 Νοεμβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δηλώσεις της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Όλγας Γεροβασίλη στην Πάτρα κατά τον εορτασμό του πολιούχου της πόλης Αγίου Ανδρέα

«Και από τις δύο πλευρές υπάρχει ωριμότητα να ολοκληρωθεί ένας διάλογος και να βρεθούν λύσεις σε περιοχές που μένουν “σκοτεινές” από παλιά, προς το συμφέρον και των δύο πλευρών» δήλωσε η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη.

Η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη εκπροσώπησε την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις εορτασμού του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα. Χαρακτήρισε την σημερινή ημέρα ιδιαίτερα σημαντική και σημείωσε με τον εορτασμό μεταφέρεται «ένα μήνυμα της ορθοδοξίας που έρχεται από παλιά και μέσω αυτής της γιορτής ανακαλείται: Αλληλεγγύη στους αδύναμους. Νομίζω ότι αυτό είναι το μήνυμα που και η Ορθοδοξία στέλνει σήμερα».

Αναλυτικά, οι δηλώσεις της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη:

«Είμαι σήμερα στην Πάτρα, με πολύ μεγάλη χαρά, σε μία σημαντική μέρα για την Πάτρα και τους πολίτες της πόλης. Μια σημαντική μέρα, που μεταφέρει και ένα μήνυμα  της ορθοδοξίας που έρχεται από παλιά και που μέσω αυτής της γιορτής ανακαλείται: Αλληλεγγύη στους αδύναμους. Νομίζω ότι αυτό είναι το μήνυμα που και η ορθοδοξία στέλνει σήμερα. Χρόνια πολλά, χρόνια πολλά σε όλες τις Πατρινές και τους Πατρινούς. Να είστε καλά».

-Πόση σημασία έχει ο συνεχής διάλογος μεταξύ Εκκλησίας και Πολιτείας για διάφορα θέματα είτε προκύπτουν, είτε όχι;

«Και από τις δύο πλευρές υπάρχει ωριμότητα να ολοκληρωθεί ένας διάλογος και να βρεθούν λύσεις σε περιοχές που μένουν “σκοτεινές” από παλιά, προς το συμφέρον και των δύο πλευρών».

-Θα πούμε κάτι κάποια στιγμή για το αστυνομικό μέγαρο της Πάτρας;

«Το αστυνομικό μέγαρο της Πάτρας, είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι με την χρηματοδότηση και της Περιφέρειας και την λήξη της ιστορίας του οικοπέδου πιστεύω ότι σύντομα η Πάτρα θα έχει το μέγαρο που της αξίζει».

Τελευταίες Αναρτήσεις