Πα 9 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2018Δελτία Τύπου Νοέμβριος 201828-11-2018: Χαιρετισμός της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνας Παπακώστα-Σιδηροπούλου σε σύσκεψη με εκπροσώπους του ΕΒΕΑ

28-11-2018: Χαιρετισμός της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνας Παπακώστα-Σιδηροπούλου σε σύσκεψη με εκπροσώπους του ΕΒΕΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 28 Νοεμβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χαιρετισμός της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνας Παπακώστα-Σιδηροπούλου σε σύσκεψη με εκπροσώπους του ΕΒΕΑ

Η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου, απηύθυνε την Τρίτη χαιρετισμό σε σύσκεψη με εκπροσώπους του ΕΒΕΑ που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Παύλος Μπακογιάννης» του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων.

«Σας καλωσορίζω, δεν είμαστε απέναντι, αλλά είμαστε δίπλα ως ομάδα. Τα είπαμε και την άλλη φορά με τον Κωνσταντίνο τον Μίχαλο, και κατ’ ιδίαν τώρα και με σας συνολικά για να λειτουργήσουμε ως ομάδα στα θέματα που σας απασχολούν και τα έχουμε συζητήσει και είναι πάρα πολύ σοβαρά και τα θεωρούμε κι εμείς πολύ σοβαρά. Και η υπηρεσιακοί μας εδώ, δηλαδή τόσο ο κ. Αθανασόπουλος, ως Προϊστάμενος του Κλάδου Τάξης όσο και ο Αστυνομικός μας Διευθυντής ο κ. Μανούρας, ο οποίος έχει τη Γενική Αστυνόμευση, ο κ. Κοκκαλάκης, ο οποίος είναι Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών και ο κ. Σκούρας, ο οποίος είναι Αστυνομικός Διευθυντής επίσης και εγώ είμαστε στη διάθεσή σας για να δούμε πώς πρακτικά μπορούμε να αναχαιτίσουμε έως ότου λύσουμε, γιατί αυτός είναι ο στόχος, ζητήματα που μπορούμε, ενώνοντας δυνάμεις να τα διευθετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο, επ’ ωφελεία όλων. Γιατί ο στόχος μας είναι αυτός».

Στην σύσκεψη συμμετείχαν, από το ΔΣ του ΕΒΕΑ οι κ.κ. Χαράλαμπος Μωραΐτης (Γενικός Γραμματέας ΕΒΕΑ), Νικόλαος Βασιλείου (Μέλος Διοικητικής Επιτροπής και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων), Σταύρος Γεωργάκης (Υπεύθυνος Γ.Ε.ΜΗ. και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων και Δημήτριος Δημητρίου (Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων), ενώ από την Ελληνική Αστυνομία παρόντες ήταν ο Προϊστάμενος Κλάδου Τάξης Ταξίαρχος Δημήτριος Αθανασόπουλος, ο Διευθυντής Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών Ταξίαρχος Αθανάσιος Κοκκαλάκης, ο Διευθυντής Διεύθυνσης Γενικής Αστυνόμευσης/Α.Ε.Α. Αστυνομικός Διευθυντής Χρήστος Μανούρας και ο Βοηθός Διευθυντή Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών Αστυνομικός Διευθυντής Ιωάννης Σκούρας.

Τελευταίες Αναρτήσεις