Πε 28 Σεπτεμβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2018Δελτία Τύπου Νοέμβριος 201809-11-2018: Συνάντηση της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Κατερίνας Παπακώστα-Σιδηροπούλου με εκπρόσωπο της Ε.Ο.Ε. και προπονητές της Υ.Φ.Α.Α. της...

09-11-2018: Συνάντηση της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Κατερίνας Παπακώστα-Σιδηροπούλου με εκπρόσωπο της Ε.Ο.Ε. και προπονητές της Υ.Φ.Α.Α. της ΕΛ.ΑΣ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 9 Νοεμβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Κατερίνας Παπακώστα-Σιδηροπούλου με εκπρόσωπο της Ε.Ο.Ε. και προπονητές της Υ.Φ.Α.Α. της ΕΛ.ΑΣ.

H Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου είχε σήμερα Παρασκευή 9 Νοεμβρίου συνάντηση εργασίας με το μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (Ε.Ο.Ε) Γιώργο Γερόλυμπο και τους προπονητές της Υπηρεσίας Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Υ.Φ.Α.Α.) της ΕΛ.ΑΣ., Χρήστο Βαξεβάνη και Μάκη Κολέθρα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης το μέλος της Ε.Ο.Ε. και οι προπονητές της Υ.Φ.Α.Α. έθεσαν υπόψη της Υφυπουργού θέματα που αφορούν στον αθλητισμό και κυρίως τη σημασία του για την ανάδειξη του κοινωνικού ρόλου της Ελληνικής Αστυνομίας.

 

Τελευταίες Αναρτήσεις