Κυ 1 Οκτωβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2018Δελτία Τύπου Νοέμβριος 201808-11-2018: Η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής

08-11-2018: Η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 8 Νοεμβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής

Η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, μαζί με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Αριστείδη Ανδρικόπουλο, επισκέφθηκαν σήμερα Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2018, την έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, στην Καισαριανή.

Τους υποδέχτηκε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης, Ταξίαρχος Παρασκευάς Σανιδάς και, μαζί με άλλους διοικούντες Αξιωματικούς, τους ενημέρωσαν αναλυτικά για διάφορα υπηρεσιακά θέματα .

Στη συνέχεια, στο αμφιθέατρο της Διεύθυνσης, μίλησαν σε α στυνομικούς και απάντησαν σε ερωτήματα και επισημάνσεις που αναπτύχτηκαν για θέματα, που σχετίζονται με τη λειτουργία της συγκεκριμένης Υπηρεσίας.

Συγκεκριμένα, η κα Υπουργός τους επεσήμανε ότι “δεν πρέπει να λησμονείτε ότι βρίσκεστε σε μία σημαντική και πολύ ευαίσθητη υπηρεσία και ότι ο ρόλος σας αφορά την ασφάλεια των πολιτών η οποία αποτελεί δημοκρατικό δικαίωμα”. Αναφερόμενη δε στην επικείμενη καταβολή των αναδρομικών στους ενστόλους και λοιπές κατηγορίες, η κα Γεροβασίλη την χαρακτήρισε ως “ την πρώτη αδικία που διορθώνεται ”.

Ο κ. Αρχηγός, αναφέρθηκε στο έργο και τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες καλούνται πολλές φόρες οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης να επιτελέσουν τα καθήκοντα τους και επισήμανε ότι παρακολουθεί προσωπικά την πορεία υλοποίησης θεμάτων που σχετίζονται με την ενίσχυση της Διεύθυνσης σε προσωπικό και μέσα, καθώς και με την επίλυση αιτημάτων του προσωπικού. Δεσμεύτηκε δε ότι οι προσπάθειες για τη διευθέτηση των ζητημάτων αυτών αποτελούν βασική προτεραιότητα.

Τελευταίες Αναρτήσεις