Δε 2 Οκτωβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2018Δελτία Τύπου Νοέμβριος 201805-11-2018: Περιοδεία της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνας Παπακώστα-Σιδηροπούλου σε Βέροια και Αριδαία

05-11-2018: Περιοδεία της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνας Παπακώστα-Σιδηροπούλου σε Βέροια και Αριδαία

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 5 Νοεμβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Περιοδεία της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνας Παπακώστα-Σιδηροπούλου σε Βέροια και Αριδαία

Η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου, πραγματοποίησε το Σάββατο και την Κυριακή, 3 και 4 Νοεμβρίου περιοδεία στη Βέροια και την Αριδαία.

Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι του Σαββάτου επισκέφθηκε τα Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας, όπου την υποδέχθηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής Χρήστος Σιμούλης. Ακολούθως, η Υφυπουργός επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας, όπου ενημερώθηκε για ζητήματα που απασχολούν τα μέλη του Πυροσβεστικού Σώματος στην περιοχή, ενώ την υποδέχθηκαν ο Διοικητής Ημαθίας, Αντιπύραρχος Νικόλαος Παλαμούτης και ο Υποδιοικητής, Αντιπύραρχος Αλέξανδρος Κουβάκας.

Την Κυριακή, 4 Νοεμβρίου η κ. Παπακώστα-Σιδηροπούλου εκπροσωπώντας την Κυβέρνηση, παρέστη στους εορτασμούς της επετείου απελευθέρωσης της Αριδαίας από τους Τούρκους, καταθέτοντας στεφάνι στο Ηρώο Πεσόντων της πόλης, ενώ παρακολούθησε και την παρέλαση αναπήρων, τραυματιών, θυμάτων πολέμου, των προσκόπων και εκπροσώπων των σχολικών μονάδων και των συλλόγων της περιοχής.

Αμέσως μετά, επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα της Αριδαίας, παρουσία του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή της Δ/νσης Κεντρικής Μακεδονίας, Υποστράτηγου Μιλτιάδη Πουρσανίδη και του Διοικητή του Τμήματος, Αστυνόμου Α’ Ευάγγελου Γάκη. Λίγο πριν αναχωρήσει για την Αθήνα, η Υφυπουργός είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί και τον Πυροσβεστικό Σταθμό της πόλης.

Τελευταίες Αναρτήσεις