Τρ 30 Μαΐου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2018Δελτία Τύπου Οκτώβριος 201829-10-2018: Περιοδεία της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνας Παπακώστα-Σιδηροπούλου σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα

29-10-2018: Περιοδεία της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνας Παπακώστα-Σιδηροπούλου σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 29 Οκτωβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Περιοδεία της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνας Παπακώστα-Σιδηροπούλου σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα

Η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου, πραγματοποίησε το Σάββατο και την Κυριακή, 27 και 28 Οκτωβρίου περιοδεία στην Κοζάνη και την Πτολεμαΐδα.

Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι του Σαββάτου επισκέφθηκε τα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη, όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με υπηρεσιακούς φορείς παρουσία του Περιφερειάρχη, κου Θεόδωρου Καρυπίδη.

Ακολούθως, επισκέφθηκε το χώρο της πρώην λιπασματοβιομηχανίας ΑΕΒΑΛ, όπου κατασκευάζεται το Εθνικό Κέντρο Πολιτικής Προστασίας (Ε.Κ.Π.Π.), συνοδευόμενη από τον κο Καρυπίδη, τον Δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη, ενώ η επίσκεψη ολοκληρώθηκε στη Σχολή Πυροσβεστικής της Πτολεμαΐδας, όπου έγινε δεκτή από το Διοικητή της Σχολής, Πύραρχο Ανδρέα Παπαζαχαρία.

Το πρωί της Κυριακής, ανήμερα της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου, η Υφυπουργός, ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, παρακολούθησε τη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Κοζάνης κι έπειτα μετέβη στην Κεντρική Πλατεία της πόλης, όπου εψάλλη επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες του πολέμου, ακολούθησε κατάθεση στεφάνων και η καθιερωμένη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση.

Το ίδιο απόγευμα και προτού αναχωρήσει για την Αθήνα, η κα Παπακώστα-Σιδηροπούλου επισκέφθηκε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κοζάνης, όπου και είχε συνάντηση με το Προεδρείο.

Τελευταίες Αναρτήσεις